• 1401/10/15 - 17:52
  • 791
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

تأکید شخصیت‌های پاکستانی بر تداوم راه شهیدان و ایستادگی امت اسلام و رزمندگان جبهه مقاومت در برابر استکبار

شخصیت‌های برجسته پاکستانی در همایش «شهدای صلح و امنیت» بر لزوم تداوم راه مقدس شهیدان والامقام و ایستادگی امت اسلام و رزمندگان پیروز جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت فرماندهان رشید اسلام سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، همایشی تحت عنوان «شهدای صلح و امنیت» با حضور شخصیت‌های علمی و مذهبی اهل سنت و تشیع پاکستان در محل خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور برگزار شد.

سخنرانان در مراسم بزرگداشت شهدای صلح و امنیت، مباحث خود را در خصوص چگونگی تداوم راه مقدس شهیدان والامقام و ایستادگی امت اسلام و رزمندگان پیروز جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی مطرح کردند.

مهران موحدفر، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در لاهور سخنان خود را با ابیاتی از علامه اقبال لاهوری آغاز کرد و گفت: سه سال پیش به دستور رئیس جمهور نظام ریاکار ایالات متحده آمریکا، حاج قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم به شهادت رسید، ما نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم.
وی افزود: شهید سلیمانی نماینده انسان‌های فداکاری بود که برای نجات زنان و کودکان از شر گروهی تروریستی به نام داعش، خویش را فدا کرد در حالیکه مقامات سیاسی ایالات متحده آمریکا اعتراف کردند که خود آنها داعش را بنیان نهادند.
موحدفر اظهار داشت: احساسات پاک برادران و خواهرانمان در پاکستان و مردم بسیاری از کشورها نسبت به سردار سلیمانی نشان می دهد که خداوند او را عزیز داشته و این عزت مرز نمی‌شناسد.

«شهید سلیمانی» برای دشمن از «سردار سلیمانی» خطرناک تر است

جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور عنوان کرد: حاج قاسم ملی‌ترین چهره ایران است و آوازه نام او در دنیای اسلام اثبات می‌کند سلیمانی عزیز، "امتی‌ترین چهره دنیای اسلام" نیز هست.

وی افزود: دشمنان خیال می‌کردند با شهادت سلیمانی، ابومهدی و دیگر همراهان ایشان، کار تمام خواهد شد اما امروز به برکت خون آن عزیزان جریان مقاومت و ضد استکباری در منطقه، از دو سال قبل، پر رونق‌تر، شاداب‌تر و امیدوارتر در حال کار و حرکت است.

وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور تأکید کرد: «شهید» سلیمانی برای دشمنانش خطرناک‌تر از «سردار» سلیمانی است.

روناس گفت: شهید سلیمانی یک واقعیت ماندنی و تا ابد زنده، خواهد ماند و قاتلان او همچون ترامپ و امثال آن، جزو فراموش‌شدگان تاریخ خواهند بود.

مفتی عاشق حسین، رئیس هیأت علما و مشایخ کل مسالک لاهور گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید کسانی که در راه خدا شهید می‌شوند آنها را مرده مپندارید، بلکه آنها زنده‌اند.

وی افزود: دشمن 3 سال پیش سردار سلیمانی را شهید کرد ولی امروز در خانه فرهنگ شخصیت‌های متعلق به اهل تشیع، اهل تسنن، اهل حدیث و اهل دیوبندی یعنی کل امت اسلامی حضور دارند و ثابت می‌کنند که آن شهید بزرگوار در دل‌های مردم امروز هم مانند گذشته زنده است.

سید رضا کاظمی، رئیس سازمان امامیه در لاهور اظهار داشت: شهید قاسم در پاسخ به سوالی گفت: کسی که به حقیقت این جهان پی ببرد، تمنای شهادت در دل او می‌نشیند و این جمله او مرا بسیار تحت تاثیر قرار داده است.

پرویز اکبر ساقی، رئیس جنبش وحدت اسلامی گفت: مرگ شهید در واقع حیات ملت است. دشمن با ترور حاج قاسم خواهان تضعیف جهان اسلام بود نه فقط جمهوری اسلامی ایران.

قاسم علی قاسمی، نماینده شورای علمای شیعه اظهار داشت: گناه شهید قاسم سلیمانی حمایت از مظلومان بود. او با ریشه کنی داعش به پشتیبانان این گروه تروریستی یعنی آمریکا و اسرائیل نشان داد که قدرت‌هایی در منطقه وجود دارند که با برقراری امنیت نقشه‌های دشمن را با شکست مواجه سازند.

حاج قاسم یک مجاهد واقعی برای اسلام بود

عارف حسین الجانی، از مسئولین دانشجویان سازمان امامیه گفت: حاج قاسم فرمانده یک کشور نبود بلکه مجاهد و شهید بزرگ جهان اسلام بود و با قربانی جان خود، اسلام آمریکایی را شکست داد و توطئه‌های آنها در کل منطقه را با ناکامی مواجه ساخت. 

علامه اصغر عارف چشتی، رئیس شاخه علمای حزب جنبش انصاف پاکستان گفت: آمریکا پس از ترور حاج قاسم اکنون از نام این شهید بزرگوار نیز می‌هراسد و در تلاش حذف نام و تصاویر او از فضای مجازی است.

وی افزود: کفار شاید بتوانند فضای مجازی را کنترل کنند، ولی دل‌های مسلمانان را هرگز نمی‌توانند کنترل کنند و حاج قاسم سلیمانی در دل‌های ما زنده است.

حجت‌الاسلام توقیر حسین کاظمی، مدرس جامعه عروه الوثقی اظهار داشت: اظهار نظر درباره شهید بزرگوار حاج قاسم سعادت بزرگی است و رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ایشان می‌فرمایند، شخصیت قاسم سلیمانی یک فرد واحد نیست بلکه یک مکتب و راه است.

علامه محمد حسین گولروی، دبیر کل شورای علمای پاکستان گفت: ما امروز در مراسم یادبود شخصی گردهم آمده ایم که از 40 سال گذشته آرمان شهادت در قلب داشت و در سال 98 از دار فانی کوچ کرد ولی همانطور که همه ما می‌دانیم شهیدان زنده‌اند و از خداوند متعال رزق می‌گیرند.

پیر علیرضا فضل شاه، متولی مزار میان میر گفت: حاج قاسم سلیمانی زندگی خود را وقف بهبودی جهان اسلام کرده بود و به همین دلیل امروز در سراسر جهان مراسم گرامیداشت این شهید بزرگ برگزار می‌شود.

وی همچنین، خاطرنشان کرد: در مراسم امروز خانه فرهنگ ایران هم می‌توان شخصیت‌های متعلق به مذاهب مختلف را در حال ادای احترام به شهید سلیمانی دید.

پیر برهان الدین عثمانی، از رهبران جماعت اسلامی بیان کرد: همه مسلمانان از مردم مظلوم فلسطین حمایت می‌کنند ولی فقط بزرگانی چون آیت‌الله خامنه‌ای و سردار قاسم سلیمانی عملا برای آزادی قدس ایفای نقش کردند.

حنیف قمر، رئیس دفتر شبکه تلویزیونی سچ گفت: اکنون استعمارگران از طریق رسانه‌ها در پی ایجاد فاصله بین دولت و مردم ایران هستند. من از طریق این جمع از شخصیت‌های حاضر و رسانه‌ها می‌خواهم که برای مقابله با توطئه غرب نقش مثبت خود را ایفا کنند.

حجت‌الاسلام شاهد حسین نقوی به روایتی از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: هیچ نیکی برتر از شهادت در راه خدا نیست. حاج قاسم سلیمانی و یارانش نیز همچون پیامبر اسلام (ص) آرمان شهادت داشتند و به بالاترین درجه سعادت رسیدند. 

سید مناظر حسین گیلانی، رئیس اداره اوقاف اظهار داشت: خدمات حاج قاسم شهید برای مسلمانان غیرقابل فراموش است و بزرگترین خوبی که وی در حق مسلمانان کرده، متحد کردن مسلمانان متعلق به تمامی مذاهب است. امروز سردار سلیمانی به نقطه اشتراک مسلمانان مذاهب مختلف تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام سید علیرضا نقوی، رکن مجلس نظارت سازمان امامیه با اشاره به آیاتی از سوره ابراهیم گفت: امروز ما در یاد شهدای مقاومت گردهم آمده ایم و با توجه به این آیات سعی می‌کنیم شخصیت شهدای مقاومت را بهتر بشناسیم.
وی گفت: امام خمینی(ره) شعور اسلام محمدی را در سراسر جهان پخش کرد و سردار سلیمانی دانشجوی همان مکتب است و راه مقاومت را از همان مکتب یاد گرفته است.


در خلال این برنامه، دو مستند تهیه شده توسط خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران از زندگی دو شهید برای حاضران به نمایش درآمد.
در پایان، مراسم رونمایی از کتاب «سیر و سلوک مکتب سلیمانی» تالیف محمد جواد رودگر ترجمه شده به زبان اردو نیز برگزار شد. 
انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.