• 1403/09/19 - 10:10
  • 167
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایران و قرقیزستان برای توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی مصمم هستند

ابوذر طوقانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان ضمن حضور در محل دانشگاه قرقیزی ـ روسی اسلاوی با مدیران این دانشگاه دیدار کرد.

در این دیدار که با حضور ایوان کولپاکوف، معاون فعالیت‌های بین‌المللی، علمی و نوآوری دانشگاه، خانم لیرا سلیمانوا، مدیر انستیتوی زبان‌های جهان، رحمان الله‌وردیف، سرپرست دانشکده روابط بین‌الملل و خانم ملاحت مامدوا، مدیر مرکز ایران‌شناسی خیام انجام شد، طرفین در خصوص همکاری دانشگاه اسلاوی با رایزنی فرهنگی ایران، توسعه و گسترش فعالیت‌های مرکز ایران‌شناسی دانشگاه اسلاوی از جمله برگزاری برنامه‌ها و مسابقات ایران‌شناسی برای آشنایی دانشجویان با ایران، برگزاری نشست‌های مشترک، برنامه‌های ادبی، شب‌های شعر، رویدادهای موضوعی فرهنگی و نمایشگاه‌های عکس در محل دانشگاه تبادل نظر کردند.

معاون بین‌الملل دانشگاه اسلاوی در این دیدار، با اشاره به تغییرات مدیریتی صورت گرفته در این دانشگاه، گسترش ارتباطات بین‌المللی و همکاری‌های بین دانشگاهی و بازنگری تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای منعقده دانشگاه جهت عملیاتی کردن آنها را از مهمترین اهداف مدیریت جدید دانشگاه اعلام کرد.

وی همچنین، نسبت به تبادل گسترده دانشجویان بین دانشگاه‌های ایران و دانشگاه اسلاوی در زمینه فنی، معدن و پزشکی و فناوری اطلاعات ابراز علاقه کرد.

طوقانی رایزن فرهنگی کشورمان با اشاره به سابقه همکاری‌های رایزنی فرهنگی و دانشگاه اسلاوی، از بازنگری و تمدید قرارداد همکاری دو طرف استقبال کرد و اظهار داشت: رویکرد ما نیز بر آن است که تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی که میان دو طرف منعقد شده است، عملیاتی شود کما اینکه تاکنون نیز چنین بوده است.

وی در خصوص حضور دانشجویان ایرانی در این دانشگاه گفت: یکی از مهمترین مسائلی که می‌تواند منجر به استقبال دانشجویان ایرانی و حضور آنان در این دانشگاه و گسترش تعاملات دانشگاهی شود، موضوع اعتبارسنجی و تایید مدارک صادره از سوی دانشگاه اسلاوی توسط وزارت علوم ایران است.

رایزن فرهنگی کشورمان تأکید کرد که مدیران دانشگاه و انستیتو زبان های خارجی، زمینه لازم برای استقبال دانشجویان از زبان فارسی به عنوان زبان اول و گسترش کلاس های زبان فارسی ایجاد کنند.

سپس، خانم لیرا سلیمانوا، مدیر انستیتوی زبان‌های جهان و رحمان الله‌وردیف، سرپرست دانشکده روابط بین‌الملل دانشگاه نیز در سخنانی بر اهمیت همکاری با رایزنی فرهنگی ایران و تلاش جهت گسترش همکاری‌ها و برگزاری برنامه‌های علمی، آموزشی و فرهنگی بیشتر تأکید کردند.

در پایان، طرفین توافق کردند که پس از بررسی وضعیت عملیاتی شدن قراردادهای دانشگاه قرقیزی روسی اسلاوی با دانشگاه‌های ایران (دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه الزهرا)، زمینه برگزاری جلسات وبیناری جهت گفت‌وگو و زمینه سازی اجرایی کردن قراردادها با طرف‌های ایرانی اقدام کنند.

همچنین مقرر شد؛ انجام تحقیقات علمی مشترک به ویژه در حوزه معدن و همچنین تربیت مشترک متخصصان را برای هر دو کشور در طیف گسترده‌ای از زمینه‌ها سایر مواردی بود که مورد توافق قرار گرفت.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.