• 1402/03/29 - 21:29
  • 1399
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد:

«هفته فرهنگی ایران در روسیه»؛ ویترین جدیدی برای معرفی تصویر شایسته ایران به دنیا

بهمنی با تأکید بر حضور مؤثر فرهنگی ایران در کشور روسیه، گفت: این رویداد ویترین جدید فرهنگی ایران در روسیه است و باید تصویری زیبنده و پر افتخار و شایسته‌ای از ایران و فرهنگ و هنر غنی این کشور اسلامی عرضه کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست هماهنگی برگزاری «هفته فرهنگی ایران در روسیه» پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲۹ خردادماه به ریاست محمدرضا بهمنی، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با حضور هنرمندان منتخب رشته‌های مختلف برگزار شد.
در این نشست، مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی کشورمان در فدراسیون روسیه، مدیران و کارشناسان برگزار کننده این رویداد نیز حضور داشتند.
بهمنی در سخنانی با ابراز خرسندی از برگزاری هفته فرهنگی ایران در روسیه گفت: این اقدام و حرکت فرهنگی با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و در قالب برنامه‌های ویژه فرهنگی و هنری برگزار می‌شود که امیدواریم زمینه توسعه روابط دوستانه فرهنگی را بین دو کشور به خوبی فراهم کند.
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هفته فرهنگی ایران در روسیه را حامل پیام صلح و دوستی میان دو ملت دانست و افزود: شناخت مردم دو کشور با هنر و فرهنگ یکدیگر منجر به دوستی بیشتر خواهد شد.
وی اظهار داشت: از جمله وظایف مهم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اجرای قانون موافقت‌نامه‌‌ها و برنامه مبادلات فرهنگی است که برگزاری هفته‌ فرهنگی ایران در قالب جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها در سایر کشورها و متعاقبا در داخل کشور، یکی از فعالیت‌های ما در حوزه‌ فرهنگی بوده است که توانسته‌ایم به این مهم دست پیدا کنیم و رایزنان فرهنگی ما به عنوان نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به اجرای آن می‌پردازند.
بهمنی افزود: هدف از برگزاری این نشست‌، ایجاد هماهنگی بین گروه و تیم هنرمندان کشورمان و تعیین و اجرایی شدن زمان‌بندی برنامه‌ها با همفکری یکدیگر است تا هر یک از برنامه‌ها را به سرانجام مطلوبی برسانیم.
وی با اشاره به حضور مؤثر فرهنگی هنرمندان کشورمان در «هفته فرهنگی ایران در روسیه» گفت: برگزاری هفته فرهنگی ایران در روسیه بخشی از برنامه‌های ما برای آشنایی روس‌ها با فرهنگ ایران‌ زمین است که در قالب‌های مختلف از جمله صنایع دستی، هنرهای تجسمی، سینمای ایرانی، پویانمایی، موسیقی، نمایش نقالی و شاهنامه خوانی، گردشگری و صنایع خلاق فرهنگی تنظیم شده است.
معرفی صنایع خلاق در «هفته فرهنگی ایران در روسیه»
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در عین حال، گفت: این رویداد فرهنگی با حضور مقامات رسمی دو کشور برگزار می‌شود و اهمیت این دوره از این جهت است که ما شاهد یک اقبال متفاوت در فضای فرهنگی و هنری نسبت به دوره‌های گذشته بین دو کشور ایران و روسیه هستیم.
بهمنی در ادامه سخنانش، بیان کرد: این رویداد ویترین جدید فرهنگی ایران در روسیه است و باید تصویری زیبنده و پر افتخار و شایسته‌ای از ایران و فرهنگ و هنر غنی این کشور اسلامی عرضه کنیم.
وی به معرفی صنایع خلاق در «هفته فرهنگی ایران در روسیه» اشاره کرد و گفت: در هفته‌های فرهنگی ایران در سایر کشورها همواره صنایع دستی پر رنگ‌تر بود اما اکنون با توجه به سند تحولی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر آن شدیم تا حوزه صنایع خلاق اعم از فیلم، بازی و انیمیشن را معرفی کنیم. این یک ویژگی مهم و تأثیرگذاری متفاوت‌تری دارد.
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: این رویداد فرهنگی نقطه آغاز همکاری‌های بعدی ایران و روسیه است و ما در تلاش هستیم ارتباط بین فعالان و هنرمندان فرهنگی و هنری بین دو کشور توسعه یابد.
عبدالرضا سیفی، سرپرست اداره‌کل همکاری‌ها و تنظیم‌گری صادرات فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنانی، با ارائه گزارشی از برگزاری «هفته فرهنگی ایران در روسیه» گفت: هفته فرهنگی به عنوان یک رویداد محوری در روابط فرهنگی بین کشورها می‌تواند نشان دهنده عمق ارتباط بین کشورها و زمینه مناسبی برای گسترش فرهنگ هنر و آداب و رسوم و صنایع دستی ما در کشورهای مختلف باشد.
وی با قدردانی از رایزنی فرهنگی کشورمان در روسیه برای هماهنگی این رویداد فرهنگی، گفت: این رویداد نماد فرهنگی ما در روسیه است و تلاش داریم تجربیات موفق هنرمندان کشورمان به خصوص در حوزه زنان در معرض دید علاقه‌مندان و دوستداران فرهنگ و هنر قرار گیرد.
سیفی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم دستاوردهای موفق خود را به نحو مطلوبی به جهانیان ارائه دهیم.  
در ادامه، مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه  نیز که به صورت مجازی در این نشست حضور داشت، نکاتی را در خصوص هفته فرهنگی ایران در روسیه بیان کرد و گفت: این رویداد فرهنگی (۱۳ تا ۱۸ تیرماه جاری) همراه با اجرای موسیقی ایرانی، معرفی دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی با حضور هنرمندان کشورمان برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری هفته فرهنگی ایران در روسیه را معرفی ظرفیت‌های گردشگری، تقویت ارتباطات و مناسبات فرهنگی دو کشور و افزایش صادرات فرهنگی و دستیابی به توافقات اجرایی برای آینده برشمرد.
همچنین در ادامه، هنرمندان منتخب رشته‌های شرکت در نمایشگاه و اجراهای فرهنگی و هنری به معرفی آثاری که در نمایشگاه عرضه خواهد شد، اشاره کردند و در خصوص ملاحظات اجرای موفق این رویداد مهم به طرح سوال و تبادل نظر پرداختند.
یادآور می‌شود، گروه منتخب از ارکستر ملی ایران با هنرمندان روسی اجرای مشترک خواهند داشت. اکران فیلم‌های سینمایی منتخب، معرفی انیمیش ها و بازی‌های رایانه‌ای منتخب و فعالان منتخب حوزه مد و لباس ایرانی نیز بخش دیگری از برنامه‌های هفته فرهنگی ایران در روسیه خواهد بود.
در پایان این نشست، محمدرضا فاضل کوهانی، معاون همکاری‌های فرهنگی و ایرانیان خارج از کشور و هنرمندان اعزامی به کشور روسیه به بیان نقطه نظرات خود پیرامون هم‌افزایی و همکاری و راه‌های تقویت روابط و تعامل بین هنرمندان دو کشور پرداختند و پیشنهاداتی ارایه دادند. 
شایان ذکر است با هماهنگی و رایزنی های لازم، برنامه‌های آموزشی کارگاهی و نیز گفت‌وگوها و تعاملات برای همکاری میان فعالان فرهنگی و هنری کشورمان با هنرمندان متناظر خود از کشور روسیه تبادل نظر خواهند کرد.
انتهای پیام/
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.