• 1405/07/06 - 21:53
  • 73
  • : کمتر از یک دقیقه

«بهار دلنشین» روح‌الله خالقی در پاییز مسکو شکوفه داد/ طنین بیات اصفهان در تالار بالشوی

شامگاه امشب، با اجرای ارکستر ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان «هفته فرهنگی ایران در فدراسیون روسیه» به صورت رسمی آغاز شد.

222

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بالاخره زنگ هفته فرهنگی ایران در روسیه به طور رسمی به صدا درآمد و نخستین هفته فرهنگی با شکوه جمهوری اسلامی ایران با ترکیب ۱۶۸ هنرمند از سی رشته مختلف در روسیه افتتاح شد.

در این رویداد فرهنگی که به میزبانی چهار شهر روسیه برگزار می‌شود ارکستر ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان به اجرای قطعات «روایت انسان» با شعر افشین یداللهی و آهنگسازی فردین خلعتبری، «نغمه‌گر عشق» با ترانه‌ای از بیژن تقوی و آهنگسازی علی جعفریان، قطعه «دلشکسته» با ترانه رحیم معینی کرمانشاهی و آهنگساز همایون خرم و همچنین قطعه رنگارنگ یک، موسوم به «بهار دلنشین» آهنگسازی روح‌الله خالقی در دستگاه بیات اصفهان پرداختند.

اقای قهرمانی

اقای قهرمانی

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.