• 1403/10/08 - 09:02
  • 124
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

«بازار هنر ایران به شکل فزاینده‌ای در حال توسعه است»؛ رایزن فرهنگی ایران در مسکو

مسعود احمدوند رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در نشست «بازارهای بین‌المللی: حرکت به سمت شرق» در نمایشگاه هنرهای معاصر مسکو به نام «کاتالوگ» سخنرانی کرد.

در این نشست که با مدیریت سوفیا تروتسنکو بنیانگذار مرکز هنرهای معاصر برگزار شد و به ویژگی‌های توسعه بازارهای هنری ایران و چین اختصاص داشت، رایزن فرهنگی کشورمان ضمن ارائه تاریخچه‌ای از هنر کلاسیک ایران، آن را یکی از کهن‌ترین و غنی‌ترین هنرهای جهان با قدمتی هزاران ساله معرفی کرد.

احمدوند ضمن مرور دوره مدرن هنر در ایران از نیمه دوم قرن نوزدهم، شکل‌گیری آن را تحت تأثیر جنبش‌های هنری نو در جهان ذکر کرد و گفت: آثار و مکتب‌های فکری مرتبط با این جنبش‌ها از دهه 1940 میلادی، تغییراتی را در هنرهای تجسمی ایران به وجود آوردند و برای یافتن ریشه‌های مدرنیسم در هنر ایرانی، بایستی آن را در مواجهه جامعه ایران با اندیشه‌های اروپایی و نیز آشنایی با تکنیک‌ها و ابزارهای جدید در نظر گرفت.

وی سپس، ویژگی‌های هنر معاصر ایران و مراحل اولیه توسعه آن را شرح داد و در این میان به محبوبیت فزاینده هنر مفهومی در آثار هنرمندان ایرانی و ورود آنها به بازارهای بین‌المللی، مراکز کلیدی و هنرمندانی که بر این روند توسعه تأثیرگذار بودند پرداخت.

احمدوند در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اندازه بازار هنر، سهم فزاینده آن در اقتصاد فرهنگ کشور، مقایسه روند رشد بازار هنر در منطقه غرب آسیا و همچنین نمایشگاه‌ها و رویدادهای هنری در ایران توضیحاتی ارائه کرد.

وی در پایان سخنانش، جهت توسعه بازار هنر معاصر ایران بویژه در بازارهای شرقی، ایجاد افق‌های جدید برای همکاری و تبادل تجربه، بر ایجاد پل‌های ارتباطی از طریق برگزاری تورهای هنری برای گالری‌داران و مجموعه‌داران و حمایت از حضور چهره‌های ایرانی در جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها و سایر رویدادهای روسیه تأکید کرد.

نمایشگاه «کاتالوگ» که به هنر مدرن حرفه‌ای اختصاص دارد برای سومین بار توسط انجمن گالری‌داران روسیه که وظیفه آن متحدکردن گالری‌های هنر معاصر این کشور در بازار هنر در سطوح خصوصی، دولتی و بین‌المللی‌‌ است، در مسکو برگزار شد.

این نمایشگاه به آزمایشگاهی عملی برای یافتن راهکارهای مؤثر بازار هنر در خصوص اصول قیمت‌گذاری آثار هنری، استانداردهای اخلاقی و حرفه‌ای تعامل همچنین توسعه رویدادهای هنری منطقه تبدیل شده و شرکت‌کنندگان در نشست‌های جانبی این رویداد، به تبادل تجربی و بینش جمعی از فرصت‌ها و چالش‌های این حوزه می‌پردازند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.