رئیس دانشکده هنر نووی ساد صربستان:
مایلیم از تجربیات سینماگران ایرانی استفاده کنیم
سینیشا بوکان ابراز امیدواری کرد که زمینههای گسترش سینمایی میان دو کشور ایران و صربستان فراهم شود تا دانشجویان، کارگردانان و سینماگران صرب بتوانند از تجربیات استادان ایرانی استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی زمانپور کیاسری، مستندساز و کارگردان کشورمان که به منظور شرکت در نخستین جشنواره فیلم مستند ایران در صربستان از تاریخ دوم تا پنجم دیماه به این کشور سفر کرده بود، به دعوت سینیشا بوکان، رئیس دانشکده هنر شهر نووی ساد کارگاه آموزشی با حضور دانشجویان رشته سینما برگزار کرد.
زمانپور کیاسری در جمع دانشجویان رشته سینما و کارگردانی پس از نمایش فیلمهایش (مشتی اسماعیل و آب ـ باد، خاک و نان) به سؤالات علاقهمندان پاسخ داد و در مورد ساختههای خود که موفقیت جهانی کسب کردهاند، سخن گفت.وی در کارگاه آموزشی دوساعته به توضیح بخشی از اصول تئوری و عملی کارگردانی پرداخت.
وی در مورد همکاریهای بالقوه با آکادمی هنر نووی ساد ابراز داشت: سینماگران ایرانی چه داستانی و چه مستند در صورت تمایل دانشگاه نووی ساد، آمادهاند تا دستاوردهای علمی و تجربی خود را در اختیار این دانشکده و دانشجویان علاقهمند و اساتیدشان قرار دهند.
رئیس دانشکده هنر نووی ساد نیز، ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با یک کارگردان سرشناس ایرانی از علاقه خود به فیلمهای ایرانی و پیشرفت ایران در صحنه جهانی در صنعت سینمای مستند و تجربی گفت.
وی حضور کارگردان مستندساز ایرانی در این شهر را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که زمینههای گسترش سینمایی میان دو کشور فراهم شود تا دانشجویان، کارگردانان و سینماگران صرب بتوانند از تجربیات استادان ایرانی استفاده کنند.
شایان ذکر است، در روزهای افتتاحیه و پایانی جشنواره نیز پس از نمایش فیلمهای «آب – باد، خاک و نان و مشتی اسماعیل»، نشست گفتوگو و پرسش و پاسخ با مخاطبان برگزار شد که نقش مهمی در ایجاد ارتباط و آشنایی با شرایط امروز جامعه ایران داشت و بیان آن از زبان مستندساز و کارگردان مستقل تأثیر بسیاری داشت.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.