logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/09/06 - 13:36
  • 567
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رایزن فرهنگی ایران در روسیه:

عدالت‌خواهی یکی از عوامل شکل‌دهنده به نظم جدید جهانی است

احمدوند در کنفرانس بین‌المللی «میراث تاریخی و معنوی اسلام؛ عامل اتحاد ملت‌ها» در شهر سن پترزبورگ گفت: عدالت‌خواهی یکی از عوامل شکل‌دهنده به نظم جدید جهانی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت هزار و صدمین سالگرد پذیرش اسلام توسط مردمان بلگار ولگا، کنفرانس بین‌المللی «میراث تاریخی و معنوی اسلام؛ عامل اتحاد ملت‌ها» با حضور علما و اندیشمندانی از 20 منطقه و جمهوری فدراسیون روسیه و نمایندگانی از 17 کشور با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضا مرتضوی‌خلیلی، معاون بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به مدت دو روز در شهر سن پترزبورگ برگزار شد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی‌خلیلی در سخنانی، ضمن تبیین مؤلفه‌های وحدت اسلامی بر ضرورت آن در شرایط فعلی جهان تأکید کرد.

معاون بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن ارائه راهکارهای چهارگانه برای دستیابی به وحدت اسلامی، افزایش تعامل و گفتگو با علمای جهان اسلام در کشورهای مختلف را یکی از سیاست‌های محوری این مجمع ذکر کرد.

احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز ضمن ابلاغ پیام کاظم جلالی، سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار کشورمان در فدراسیون روسیه به این کنفرانس درباره تغییر در شرایط نظم جهانی و ارتباط آن با آموزه‌های اسلامی سخن گفت.

رایزن فرهنگی کشورمان، عدالت‌خواهی و مبارزه با سلطه‌گرایی و زور را به عنوان یکی از محوری‌ترین دستورات دین مبین اسلام از عوامل اصلی شکل‌دهنده به نظم جدید جهانی خواند و اشاره کرد که پروردگار متعال نیز در آیات مختلف قرآن کریم به این موضوع اشاره فرموده‌اند.

کنفرانس بین‌المللی «میراث تاریخی و معنوی اسلام؛ عامل اتحاد ملت‌ها»  با سخنرانی شیخ راویل حضرت پانچییف مفتی و رئیس اداره دینی مسلمانان سنت پترزبورگ و منطقه شمال غربی روسیه افتتاح و سپس پیام‌هایی از نماینده تام‌الاختیار رئیس‌جمهوری روسیه در منطقه فدرال شمال غرب آ.و. گوتسانان، استاندار سنت پترزبورگ آ.د. بگلوف، استاندار لنینگراد آ.یو. دروزدنکو و رئیس شورای محلی سنت پترزبورگ آ.ن. بلسکی قرائت شد.

شایان ذکر است، این کنفرانس توسط اداره دینی مسلمانان سنت پترزبورگ و شمال غربی روسیه و استانداری سنت پترزبورگ با مساعدت مجمع مسلمانان روسیه، استانداری لنینگراد، میتروپولیت سنت پترزبوزگ کلیسای ارتودکس روس، انستیتو نسخ خطی آکادمی علوم روسیه، دانشگاه دولتی تربیت معلم به نام گرتسن، دانشگاه دولتی لنینگراد به نام پوشکین، موزه دولتی تاریخ ادیان، آکادمی دینی ارتودکس سنت پترزبورگ برگزار شد و بنیاد حمایت از فرهنگ، علوم و آموزش اسلامی، جامعه دینی یهودیان سنت پترزبورگ، جامعه دینی بودائیان سنت پترزبورگ، آکادمی شرقی سنت پترزبورگ و مرکز فرهنگی و آموزشی داغستان از جمله سازمان‌های حامی این کنفرانس بودند.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved