logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/12/04 - 16:44
  • 1542
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأکید رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر توسعه ارتباطات فرهنگی و دینی میان ایران و روسیه

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در دیدار با کریل متروپولیت قازان و تاتارستان، راویل احمدشین، معاون نخست‌وزیر جمهوری تاتارستان، کامیل حضرت سامیئولین مفتی این جمهوری بر لزوم توسعه ارتباطات فرهنگی و دینی میان ایران و روسیه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در حاشیه دوازدهمین دور از گفت‌وگوهای دینی اسلام و مسیحین ارتدوکس روسیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در محل نمایندگی جمهوری تاتارستان در مسکو با کریل متروپولیت قازان و تاتارستان، راویل احمدشین، معاون نخست‌وزیر جمهوری تاتارستان، کامیل حضرت سامیئولین مفتی این جمهوری دیدار و در ضیافت شام شرکت کرد.
در این دیدار کاظم جلالی، سفیر و مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و دیگر اعضاء هیأت، حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور را همراهی می‌کردند.
زندگی مسالمت‌آمیز پیروان اسلام و مسیحیت در جمهوری تاتارستان 
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن ابراز تشکر از دعوت طرف روس به این نکته اشاره کرد که با توجه به روابط خوب و رو به گسترش دو کشور در همه حوزه‌ها، می‌بایست ارتباطات فرهنگی و دینی را نیز بیش از پیش توسعه داد. 
وی افزود: جمهوری تاتارستان نمونه خوبی از مناطقی‌ است که نمایندگان ادیان مختلف به ویژه پیروان اسلام و مسیحیت در کنار یکدیگر زندگی مسالمت‌آمیزی دارند.  
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور پیشنهاد داد: جمعی از رهبران دینی همسو برای اتخاذ مواضع مشترک در بحران‌های انسانی و اخلاقی تشکیل شود تا در مواقع حساس ضمن اعلام مواضع اصولی، اقدامات عملی را سامان دهد.
بنابر اعلام این خبر، این دور از گفت‌وگوها با موضوع خدمات عمومی جوامع مذهبی در جهان پس از همه‌گیری از اول تا سوم اسفندماه در مسکو برگزار می‌شود و مقالاتی با موضوعات تعامل بین سیستم‌های آموزش کشیش‌ها در دانشگاه، خدمات اجتماعی دینداران در دنیای پس از کرونا، پیش نیازها و عوامل توسعه همکاری روسیه و ایران در حوزه اجتماعی و بشردوستانه پس از همه‌گیری در این نشست‌ها ارایه خواهد شد. نقش آموزش در انسجام دینی و اجتماعی در جهان پساکرونا، بحران اعتقادی و انسجام دینی، خدمات اجتماعی در کلیسای ارتدکس روسیه و درس‌های همه‌گیری، کرونا از منظر قرآن و علوم عقلی و نقش زنان و خانواده در انسجام مذهبی در جامعه در پسا بحران جهان از دیگر موضوعات مورد توجه در این گفت‌وگوها خواهد بود.
انتهای پیام/ 
 
 
. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved