• 1403/10/19 - 10:06
  • 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«وظیفه ما تقویت دوستی بین ملت‌هاست»- اسقف قزاقستانی

اسقف گنادی با تأکید بر اهمیت حفظ صلح و ثبات در دنیای معاصر گفت: وظیفه ما تقویت دوستی بین ملت‌ها و گسترش درک متقابل از طریق گفت‌وگو و همکاری است.

علی اکبر طالبی‌متین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان ضمن بازدید از مرکز دینی و فرهنگی قدیسان کیریل و میفودیوس واقع در کلیسای جامع اسقفی در شهر آستانه (بزرگ‌ترین کلیسا در قزاقستان و آسیای مرکزی) با اسقف گنادی، مدیر امور منطقه متروپولیتن قزاقستان دیدار و فرارسیدن میلاد حضرت مسیح(ع) را تبریک گفت.

طالبی‌متین با اشاره به طرح ابتکاری گفت‌وگوهای بین ادیان که برای اولین بار توسط قزاقستان ارائه شد، پیشنهاد برگزاری یک دیدار دوجانبه در حاشیه هشتمین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی و مجموعه‌ای از دیدارهای دوجانبه برای بررسی مسائل همکاری بین سازمان‌های دینی و فرهنگی را مطرح کرد.

محور دوم گفت‌وگوی رایزن فرهنگی کشورمان در خصوص برنامه‌های مشترک آینده بود که بر اساس آن دو طرف در برگزاری یک کنفرانس آنلاین بین نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران و کلیسای ارتدوکس روسیه در قزاقستان توافق کردند و نیز سازماندهی سفر به ایران برای هیأت کلیسای ارتدوکس روسیه قزاقستان به منظور تقویت روابط فرهنگی و دینی مطرح شد.

وی در این رابطه، فراهم کردن شرایط ملاقات حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران و اسقف اعظم مسکو و تمام روسیه را برای گفت‌وگوهای بیشتر و تقویت روابط مهم و سودمند خواند.

طالبی‌متین گفت: گفت‌وگوی بین ادیان نقش کلیدی در تقویت درک متقابل بین ملت‌ها ایفا می‌کند. این‌گونه دیدارها نه تنها به تبادل فرهنگی کمک می‌کند، بلکه باعث تقویت صلح در عرصه بین‌المللی نیز می‌شود.

رایزن فرهنگی کشورمان در آستانه اظهار امیدواری کرد که همکاری بین این دو سازمان الگویی برای دیگران باشد.

اسقف گنادی نیز در این دیدار، بر اهمیت حفظ صلح و ثبات در دنیای معاصر تأکید کرد و اظهار داشت: صلح بنیادی است که بر آن تمامی روابط انسانی بنا شده است. وظیفه ما تقویت دوستی بین ملت‌ها و گسترش درک متقابل از طریق گفت‌وگو و همکاری است.

وی همچنین بر اهمیت همکاری بین ایران، روسیه و قزاقستان که به تقویت ثبات منطقه‌ای و هماهنگی معنوی کمک می‌کند، تأکید کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 

 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.