همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه نیشابور گسترش مییابد
سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی در دیدار با رئیس دانشگاه نیشابور، بر لزوم گسترش همکاریهای علمی و دانشگاهی فی مابین تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین علی باقری، سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی با رحمان دوست، رئیس دانشگاه نیشابور دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین باقری با معرفی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شرح وظایف آن در سخنانی، گفت: نیشابور از منظر تاریخی بسیار با اهمیت است و در طول تاریخ دارای نقش علمی بسیار برجستهای داشته و بسیاری از نخبگان جهان اسلام از این شهر برخاستهاند و یا در این شهر تحصیل کردهاند.
سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی افزود: احیای گذشته نیشابور نیاز به تلاش همه بخشها و نهادهای این شهر دارد. اکنون مقبره عطار و عمر خیام در این شهر است و همچنین، زادگاه حاج بکتاش ولی. مهمتر از همه حضور حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام و قرائت حدیث سلسله الذهب که این شهر را شهر سلسله الذهب نامیدند و بعد از آن وجود فضل ابن شاذان و مقبره او در نیشابور.
وی ادامه داد: ارتباطات علمی و دانشگاهی همواره در دستور کار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بوده است و اکنون نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی در 80 نمایندگی فرهنگی این آمادگی را برای ایجاد ارتباط بین دانشگاه نیشابور و دانشگاههای سایر کشورها به خصوص کشورهای همسایه دارند.
حجتالاسلام والمسلمین باقری اظهار داشت: موضوعاتی چون عقد تفاهم نامهها، تبادل دانشجو و استاد، فرصتهای مطالعاتی و پروژههای مشترک میتواند در دستور کار باشد.
وی تصریح کرد: یکی از اقداماتی که صورت گرفته اتاقهای ایران در دانشگاهها، کتابخانهها و مؤسسات مهم آموزشی در کشورهای مختلف است که میتواند در معرفی دانشگاه بسیار موثر باشد.
سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی افزود: دانشگاه نیشابور میتواند با تولید محتوای مناسب به زبانهای مختلف برای معرفی خود اقدام کرده و حتی حضور در این اتاقها برای معرفی دانشگاه ممکن است؛ البته حضور خود دانشگاه در این اتاقها در اولویت کاری سازمان است این میتواند در جهت جذب دانشجو که دانشگاه در دستور کار خود دارد نیز موثر باشد.
حجتالاسلام والمسلمین باقری در عین حال، گفت: در صورت تمایل دانشگاه برای عقد تفاهم نامه فیمابین دانشگاههای هم تراز در منطقه با دانشگاه نیشابور اقدام خواهد شد .
لزوم معرفی مفاخر نیشابور
رحمان دوست، رئیس دانشگاه نیشابور نیز در این نشست، خواستار همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جهت فعال شدن بخش بینالملل این دانشگاه شد و اظهار داشت: با توجه به ابلاغ وزارت علوم، این دانشگاه تصمیم دارد پذیرش دانشجوی خارجی داشته باشد و کاملا آمادگی دارد با دانشگاههای سایر کشورها تفاهم نامه امضا کند.
وفایی، مسئول حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیشابور ادامه داد: رشتههای تاریخ تشیع، باستان شناسی، زبان و ادبیات فارسی را در بین رشتههای موجود در دانشگاه نیشابور داریم که میتواند در برگزاری نشستها و همایشها و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی موثر باشد .
وی آمادگی دانشگاه نیشابور برای برگزاری نشستهایی با موضوع «مفاخر نیشابور» از جمله حاج بکتاش ولی را داد.
انتهای پیام/ص