• 1402/09/05 - 00:26
  • 185
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

همایش بین‌المللی همبستگی جهانی زنان علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی با عنوان "اشک مریم"

همایش بین‌المللی همبستگی جهانی زنان علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی با عنوان "اشک مریم" همزمان با ۲۵ نوامبر، "روز جهانی رفع خشونت علیه زنان" برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همایش بین‌المللی همبستگی جهانی زنان علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی با عنوان "اشک مریم" همزمان با ۲۵ نوامبر، "روز جهانی رفع خشونت علیه زنان" با سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - و با حضور میهمانان داخلی و خارجی و جمعی از زنان اندیشمند و کنشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف و نمایندگان جبهه مقاومت، برگزار شد.

 جمیله علم‌الهدی- عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس‌جمهور در این مراسم با بیان این‌که امروز دو نوع خشونت علیه زنان در جهان وجود دارد، اظهار کرد: امروز به‌صورت جهانی "روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان" معرفی شده است، اما در عصری به سر می‌بریم که زنان دچار دو نوع خشونت هستند، یکی خشونت کهنه و دیگری خشونت نو؛ خشونت کهنه همان خشونتی است که به‌صورت سنتی در طول تاریخ علیه زنان بوده؛ مثل محبوس کردن زنان در رفتارهای خانگی که در این دوره هم این خشونت وجود دارد و این یک خشونت رایج در اغلب کشورهای جهان است.

وی ادامه داد: خشونت دوم، خشونت نو است که در عصر حاضر شروع شده و دنیای مدرن آن‌ها را از حبس خانگی نجات می‌دهد و به کنشگری آنها کمک می‌کند و به نظر، زنان را به استقلال رسانده و هویت مستقلی دارند و ظرفیت انسانی فراوانی که خداوند عطا فرموده شکوفا خواهد شد. 

محمدمهدی اسماعیلی در این همایش گفت : هیچ مقطعی از این تاریخ نسبتا طولانی از نقش‌آفرینی زنان و دختران فلسطینی خالی نبوده است. از دهه ۱۹۲۰ تا کنون مقاومت آکنده از حماسه ایثار زنان قهرمان فلسطینی است.


وی ادامه داد: قطعا هیچ جنبش و نهضتی به نتیجه نمی رسد مگر اینکه همه آحاد به ویژه زنان در کنار جنبش و راهبری آن قرار گیرند که ما نیز آن را در نهضت انقلاب اسلامی شکوهمند خود تجربه کردیم، نهضت امام (ره) در سابقه بیش از ۶۰ ساله‌اش، یکی از مولفه‌های درخشان ایجاد پیروزی، تثبیت رشد و ارتقاء حضور سازنده زنان بوده است.

اسماعیلی افزود: عنصر مقاومت با حضور زنان معنا پیدا می کند و در تمام رخدادهای بزرگ تاریخی حضور زنان حماسه ساز بوده است همانگونه که پیامبر اکرم(ص)رسالت آسمانی خود را با همراهی و پشتیبانی بانوی بزرگی چون حضرت خدیجه پیش برد.

مگر می‌شود مردان بدون حضور زنان نقش‌آفرینی کنند

وی با اشاره به حماسه دوران دفاع مقدس گفت: در روزهای دفاع مقدس مادران، همسران و خواهران عناصر اصلی پیروزی انقلاب اسلامی بودند چرا که این زنان بودند که مردان را عازم جبهه‌ها می‌کردند. مگر می‌شود مردان نقش‌آفرینی کنند بدون حضور زنان؛ ما این تجربه را در انقلاب اسلامی به خوبی آموختیم.

اسماعیلی افزود: امروز اگر مردم غزه با مقاومت خود، مردم جهان را از میزان مقاومت خود حیرت زده کردند به دلیل حضور زنان در صحنه است.
وی گفت: میراث جاویدان پیامبر موضوع امامت و رهبری جامعه اسلامی و جانفشانی بانوی بی‌نظیر عالم هستی حضرت فاطمه (س) شکل گرفته است.

وی اظهار داشت: در روزهای سخت دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی، مادران و زنان عناصر اصلی پیروزی انقلاب اسلامی و مقاومت دفاع مقدس بودند. فرزندان رشید و همسران گرامی‌شان را لباس رزم می‌پوشاندند و عازم میدان‌های جنگ می‌کردند.

مادران شهدای حرم و امنیت کشور هستند

وی افزود: تصاویر اعزام رزمندگان دفاع مقدس را از تلویزیون بارها دیدید. جمعیت زنان کنار اتوبوس و قطار جمعیت زنان موج می زد. بخشی از این عزیزان در میدان جنگ حاضر بودند. کم نداریم شهدای خانمی که در صحنه‌های نبرد به شهادت رسیدند. در تمام دوره‌ها، مادران شهدای حرم و امنیت، مگر می‌شود جوانان و مردان یک سرزمین بایستند و مقاومت کنند و در آن مادران و زنان نقش نداشته باشند.

وی گفت: جامعه اسلامی و مکتب امام این درس را به ما داده که هر حرکتی با حضور همزمان مردان و زنان در کنار هم شکل می گیرد و این تجربه را در انقلاب اسلامی به خوبی آموختیم و در مقاومت در منطقه هم با الهام از انقلاب، امام راحل و رهبر انقلاب اسلامی که مقتدرانه پرچم نهضت را بر دوش می‌کشند جایگاه زنان را در مقاومت تبیین می‌کنند.

وزیر فرهنگ اظهار داشت: امروز اگر مردم غزه این طور با مقاومت همه جهان را انگشت به دهن کرده اند با همراهی زنان و مادران غزه است. در این ایام کم نبود تصاویری از نحوه تشییع شهدای غزه. کودکانی که بی جان روی دست مادرشان مانده‌اند. این مادران قهرمان اسوه‌های مقاومت هستند.

وی گفت: در جمهوری اسلامی بنای تکریم و تعظیم این بزرگان را داریم، برگزاری بزرگداشت خبرنگار شهیده شیرین ابوعاقله در همین زمینه بود.

. .

. .

تصاویر

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.