آیین اختتامیه هفتمین جایزه جهانی اربعین/ 3
هفتمین جایزه جهانی اربعین میزبان آثار هنرمندان 24 کشور شد
هفتمین جایزه جهانی اربعین، علیرغم محدودیتهای ناشی از فراگیری بیماری کرونا با استقبال مشتاقان اهل بیت(ع) همراه و آثار رسیده به دبیرخانه از 24 کشور بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امیر علی جوادیان، نماینده هیأت داوران جایزه جهانی اربعین و داور بخش عکس، بیانیه هفتمین این جایزه جهانی را قرائت کرد. متن این بیانیه به شرح ذیل است:
سپاس و ستایش خداوند سبحان را که نعمت انتخاب را به انسان ارزانی داشت. خداوند را شاکریم که هفتمین جایزه جهانی اربعین به فرجامی نیک رسید و مشتاقان اهل بیت(ع) همه ساله در این رویداد باشکوه همواره کوشا و با اشتیاق روز افزون جایزه جهانی را حمایت کرده، رنگ و طراوتی تازه بخشیده و خواهند بخشید.
راهپیمایی اربعین رویدادی است که عاشقان سید و سالار شهیدان از هر قوم و نژاد را گرد هم میآورد و برگزاری پرشور آن، گام برداشتن در راهی است که حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یارانش آغازگر آن بودهاند.
فراخوان هفتمین جایزه جهانی اربعین علیرغم محدودیتهای ناشی از فراگیری بیماری کرونا با استقبال مشتاقان اهل بیت(ع) همراه و آثار رسیده به دبیرخانه از 24 کشور بود که نشانگر رشد قابل توجه نسبت به دوره قبل است.
تعداد 4800 اثر از 1070 شرکت کننده به تفکیک رشتههای هنری به شرح ذیل اعلام میگردد:
عکاسی: 4230 اثر از 517 عکاس
فیلم: 165 فیلم از 150فیلمساز
سفرنامه، خاطره نویسی و دلنوشته: 52 اثر از 50 راوی
فضای مجازی: 103 صفحه مجازی
کتاب: 250 کتاب از صاحبان تألیف
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان برگزار کننده هفت دوره جایزه جهانی اربعین سعی در ترویج فرهنگ عاشورایی در عصر حاضر با نگاهی نوین و زبان هنری دارد و این رویداد عظیم را همواره با اضافه کردن رشتههای گوناگون پربارتر نسبت به دورههای قبل و متناسب با شأن والای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپا کرده است.
هیأت داوران ضمن تقدیر از تلاشهای ارزنده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ویژه حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور، ریاست محترم این سازمان پیشنهادهایی را به این شرح ارائه میکند:
1- نظر به گستردگی پیام عاشورا و مشتاقان اهل بیت(ع) در اقصی نقاط دنیا جا دارد فراخوان جشنواره در کشورهای بیشتری انتشار و دبیرخانه دائمی جایزه جهانی اربعین در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأسیس شود.
2- با توجه به برگزاری هفت دوره جایزه و وجود آثار جمع آوری شده بیبدیل در دبیرخانه جایزه، بهره برداری از آن بیش از پیش با چاپ کتاب آثار برگزیده عکاسان، برگزاری هفتههای فیلم با موضوع اربعین و چاپ و ترجمه آثار مکتوب مد نظر قرار گیرد.
3- هیأت داوران ضمن سپاس از کلیه شرکت کنندگان، انتظار دارد با نگاهی اندیشمندانه و پرهیز از نگاه سطحی در شأن فرهنگ عاشورایی شاهد آثاری فاخرتر در سنوات آتی باشیم.
4- اکنون جا دارد اینجانب به عنوان یکی از اعضای هیأت داوران، از کلیه داوران ارجمند تشکر و قدردانی کرده، توفیق روز افزون از درگاه خداوند سبحان برایشان آرزومندم.
انتهای پیام/ص