• 1401/11/17 - 13:33
  • 574
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با قرائت بیانیه‌ای؛

هشتمین جایزه جهانی اربعین به کار خود پایان داد

امیرعلی جوادیان، رئیس هیأت داوران هشتمین جایزه جهانی اربعین در آیین اختتامیه این جایزه، بیانیه‌ای را قرائت کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در متن این بیانیه آمده است:

عاشورا و راهپیمایی عظیم اربعین، لبیک انسان آزاده امروز به ندای هل من ناصر امام حسین (علیه السلام) است. کربلا امروز فقط یک نام نیست؛ مقصدی است که میلیون ها عاشق و دلباخته ازجای جای جهان برای بیعت با سرور آزادگان هرساله به سویش رهسپارند.

راهپیمایی اربعین رویدادی است که عاشقان سید و سالار شهیدان از هر قوم و نژاد را گرد هم می‌آورد  و  برگزاری پرشور آن، گام‌ برداشتن  در راهیاست که حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یارانش آغازگر آن بوده‌اند. خادمان و دلدادگان حسینی در جایزه جهانی اربعین نیز، این خدمت ناچیز را گامی در تعظیم و ترویج معارف عاشورایی میدانند.

دبیرخانه هشتمین جایزه جهانی اربعین در این دوره نیز، پررونق تر از دورههای قبل، آثار ارزشمندی را در پنج رشته عکس، فیلم، سفرنامه، فعالان فضای مجازی و کتاب  به شرح ذیل از کشورهای مختلف دریافت و مورد بررسی قرار داد: 

۱- دریافت تعداد ۴۷۳۲ اثر در سه رشته عکس، فیلم و سفرنامه، از ۵۳۲   شرکت کننده، شامل؛ ۴۵۶۰ اثر از ۴۲۶عکاس، ۱۳۱ فیلم از ۶۵ فیلمساز و کارگردان و ۴۱اثر از ۲۶راوی

۲- شناسایی و بررسی ۸۴۰۰ محتوای منتشر شده در بیش از ۴۰۰۰ صفحه مجازی در بخش فعالان فضای مجازی

۳- دریافت یا شناسایی ۸۶ عنوان کتاب از صاحبان تألیف در بخش کتاب

اگرچه هیأت داوران دریافت همه آثار عمومی و حرفهای را ارج نهاده و قدردان همه مشتاقان اربعینی برای تولید و انتشار محصولات فرهنگی و هنری است اما در داوری آثار در هشتمین دوره، تلاش نمود مضامین زیر را مورد توجه قرار دهد:

- اولویت دهی به محتواهای معرفتی در کنار محتواهای ترویجی؛

- توجه به آثاری که اربعین را به عنوان یک جریان هویتی در تاریخ شیعه و جهان اسلام معرفی نماید؛

- اولویت دهی به آثار و فعالان حرفهای در کنار آثار و فعالان عمومی و مردمی؛

- توجه به بعد مدیریتی اعتلای راهپیمایی عظیم اربعین.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان برگزار کننده هشت دوره جایزه جهانی اربعین سعی در ترویج فرهنگ عاشورایی در عصر حاضر با نگاهی نوین و زبانهای هنری دارد و تلاش نموده است این رویداد فرهنگی و هنری را در رشته‌های گوناگون، پربارتر نسبت به دوره‌های قبل و متناسب با شأن والای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپا نماید. لذا هیأت داوران ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ویژه ریاست محترم سازمان پیشنهادهایی را به این شرح ارائه می‌نماید:

- یک) نظر به گستردگی پیام عاشورا و مشتاقان اهل بیت (ع) در اقصی نقاط دنیا، جا دارد فراخوان جشنواره در کشورهای بیشتری انتشار و دبیرخانه دائمی جایزه جهانی اربعین در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأسیس گردد.

- با توجه به برگزاری هشت دوره جایزه و وجود آثار جمع آوری شده بی‌بدیل در دبیرخانه جایزه، بهره برداری از آن بیش از پیش با چاپ کتاب آثار برگزیده عکاسان، برگزاری هفته‌های فیلم با موضوع اربعین و چاپ و ترجمه آثار مکتوب مد نظر قرار گیرد.

هیأت داوران ضمن سپاس از کلیه شرکت کنندگان، انتظار دارد با نگاهی اندیشمندانه و پرهیز از نگاه سطحی در شأن فرهنگ عاشورایی شاهد آثاری فاخرتر در سنوات آتی باشیم.

اکنون جا دارد هیات داوران، از همه مشارکت کنندگان در برگزاری این رویداد مهم به ویژه از همکاری خانه عکاسان عراق، سوگواره مهر محرم و مؤسسه هنرمندان پیشکسوت تشکر و قدردانی نموده، توفیق روز افزون همه عزیزان را از درگاه خداوند منان آرزومندیم.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.