• 1402/03/29 - 10:33
  • 698
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست فعالین فضای مجازی در عرصه دختران و معرفی بخش دختران در ویترین بله

به همت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و با مشارکت بانک ملی ایران، نشست تخصصی فعالین فضای مجازی در عرصه دختران و معرفی بخش دختران در ویترین بله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و با مشارکت بانک ملی ایران، نشست تخصصی فعالین فضای مجازی در عرصه دختران و معرفی بخش دختران در ویترین بله با حضور تعدادی از بانوان فعال فرهنگی اجتماعی در سالن اجتماعات «فردوسی» بانک ملی برگزار شد.

انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی و مصطفی راد، مدیر ارشد پلتفرم بله به عنوان همکار در این رویداد سخنرانی و مباحثی مطرح کردند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پلتفرم‌های داخلی گفت: پیامرسان بله از لحاظ دامنه عملکرد ارتقا خواهد یافت. وعده‌هایی دادند که امیدواریم محقق شود از جمله اینکه برای بانوان زیرساخت بازار مجازی فراهم شود.

خزعلی به قهرمانی دختران تیم ملی هاکی در مسابقات جهانی اشاره کرد و افزود: من بازی‌های تیم ملی هاکی روی یخ بانوان را پیگیری می‌کردم و از این همه توانمندی شگفت‌زده بودم. این نشان‌دهنده قدرت فوق‌العاده‌ای است که در زن ایرانی وجود دارد و در مقابل رقیبانی که به اشکال مختلف پشتیبانی می‌شدند، نشان دادند در صحنه‌ای که بخواهند مقاومت و ایستادگی‌ کنند، کسی جلودار آن‌ها نیست.

فاطمه ناظر، دبیر کارگروه دختران معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده نیز طی سخنان خود در این نشست به تبیین اقدام مشترک انجام شده با پلتفرم بله پرداخت و گفت: از طریق ویترین دخترانه در پیام‌رسان‌های ایرانی، محتواهای تولید شده برای دختران به راحتی در دسترس آن‌ها قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: با وجود این ویترین محتواهای رسانه‌ای اعم از کلیپ، پادکست و ... که توسط دختران تولید می‌شود، بیشتر دیده می‌شود.

همچنین، تعدادی از فعالین مجازی در عرصه دختران در بخش‌هایی از برنامه به سخنرانی پرداختند و پیشنهاداتی را در خصوص اقدام برای حوزه دختران نوجوان مطرح کردند.

در پایان این مراسم، ضمن رونمایی از فعالیت‌های رسانه‌ای انجام شده، از قهرمانان تیم هاکی روی یخ بانوان تقدیر شد.

شایان ذکر است، محتوای ویترین، محتوای مورد نیاز دختران نوجوان ۹ تا ۱۸ سال است و مسائل و موضوعات مبتلا به آنها در ویترین مطرح می‌شود. این محتوا شامل معرفی کتاب، فیلم، انیمیشن، پادکست و کانال‌های مختلف در بردارنده مطالب جذاب برای دختران  است و فضایی در آن فراهم شده تا گعده‌های دوستی بین دختران شکل گیرد. حتی بخش گفت‌وگو با معاونت زنان نیز در ویترین وجود دارد و دختران می‌توانند در این بخش نکات خود را مطرح کنند که این نکات به اطلاع انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری می‌رسد.

انتهای پیام/

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.