• 1401/03/25 - 18:20
  • 679
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در دیدار رایزن فرهنگی چین در ایران:

مراکز فرهنگی ایران و چین تأسیس شود/ فصل نوینی در شکوفایی همکاری‌های دو جانبه

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار جو زی هاو، بر ضرورت راه‌اندازی مراکز فرهنگی ایران و چین در راستای شکوفایی همکاری‌های دو جانبه و تقویت روابط فی مابین تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جو زی هاو، رایزن فرهنگی چین در جمهوری اسلامی ایران، ظهر امروز (25 خردادماه) ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس این سازمان دیدار و در خصوص راهکارهای توسعه همکاری‌های دو جانبه، گفت‌وگو کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در سخنانی، با اشاره به مشترکات فرهنگی ایران و چین گفت: ایران و چین دو کشور با سابقه تمدنی دیرین، اکنون و بیش از هر زمان دیگر به بصیرت افزایش ارتباطات فرهنگی دوجانبه رسیده‌اند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: جمهوری اسلامی ایران و چین هر دو از تمدن‌های کهن هستند که هم در ادبیات و فرهنگ یکدیگر جایگاه ویژه‌ای دارند و هم در دوره‌های مختلف تاریخی نیز، تعامل و تبادل فرهنگی داشتند و همواره در جریان است.
 
 
تشکیل کمیته مشترک فرهنگی ایران و چین/ تنظیم و اجرای برنامه سالانه
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در همین حال، اظهار داشت: باید تلاش شود تصویر درستی از این دو کشور و دیدگاه‌های آنان در خصوص مسایل مختلف به خصوص فرهنگی و هنری به نمایش گذاشته شود.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: اندیشمندان و نخبگان ایران و چین دیدگاه‌های مشترکی نسبت به یکدیگر دارند، بر این اساس مایل هستیم کمیته مشترک فرهنگی با هدف تبادل فرهنگی، تنظیم و اجرای برنامه سالانه بین دو کشور تشکیل دهیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه گفت‌وگوهای خوبی بین بخش‌های سینمایی و مستندسازی ایران و چین اتفاق افتاده است و ما معتقدیم با شکل‌گیری این مهم، روند توسعه پرشتاب فرهنگی دو کشور حفظ خواهد شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور پیشنهاد کرد که مرکز چین شناسی در ایران راه‌اندازی شود، چراکه می‌تواند زمینه خوبی برای شکوفایی تبادلات و همکاری‌های دو جانبه دو کشور باشد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابراز امیدواری کرد که با ایجاد این مرکز در ایران، مطالعات چین بیش از گذشته تقویت و زمینه گسترش همکاری‌های دانشگاهی دو کشور فراهم شود.
 
تأسیس مراکز فرهنگی ایران و چین
 
وی بر ضروت گفت‌وگوهای فرهنگی و اعزام هیأت‌های فرهنگی در دو کشور تأکید کرد و گفت: ما می‌توانیم با حضور هیأت‌های فرهنگی دو کشور، فصل جدیدی در تعاملات فرهنگی ایجاد کرده و زمینه را برای همکاری‌های بیشتر روابط در حوزه‌های مختلف تولید فیلم و مستندسازی، نقاشی، خط، صنایع دستی و هنرهای تجسمی فراهم کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در پایان سخنانش، تصریح کرد: ما علاقه‌مندیم ایران و چین مراکز فرهنگی خود را در دو کشور تأسیس کنند. این اقدام منجر به استحکام و تقویت روابط فرهنگی فی مابین می‌شود.
 
تهیه 52 مستند برای معرفی هرچه بهتر فرهنگ دو کشور به یکدیگر
 
جو زی هاو، رایزن فرهنگی چین در جمهوری اسلامی ایران نیز در سخنانی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و تجدید خاطرات خود از دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در کشور چین، گفت: ابتکار و تلاش شما برای توسعه روابط فرهنگی بین دو کشور بود که ده سال گذشته، نخستین دوره کمیته مشترک فرهنگی ایران و چین تشکیل شد و برای ما بسیار قابل تقدیر است.
وی اظهار داشت: ایران و چین از منظر تاریخی، دو تمدن کهن آسیا به شمار می‌روند و تحولات بسیاری را رقم زده‌اند. پیشنهاد می‌کنم، فصل فرهنگی یا سال فرهنگی برای شناخت بهتر مردم به ویژه فعالان فرهنگی دو کشور از یکدیگر برگزار شود.
جو زی هاو افزود: ما آماده‌ایم 52 مستند برای معرفی هرچه بهتر فرهنگ دو کشور به یکدیگر، تهیه و تولید کنیم، از این منظر لازم است هفته مستند چین در ایران و بالعکس برگزار شود و امیدوارم با اتفاق این مهم، شاهد تعاملات بیشتر و تعمیق روابط فرهنگی بین دو کشور باشیم.
انتهای پیام/ص
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.