• 1402/10/27 - 21:28
  • 664
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
مشاور عالی وزیر علوم پاکستان در دیدار با حجت الاسلام ایمانی پور تصریح کرد :

ما خواهان گسترش روابط علمی دانشگاهی با ایران هستیم

مختار احمد مشاور عالی وزیر علوم پاکستان همراه هیئتی از روئسا و استادان دانشگاه‌های این کشور با حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور در خصوص توسعه ی همکاری های علمی و دانشگاهی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بعد از ظهر امروز بیست و ششم دی مشاور عالی وزیر علوم پاکستان  همراه هیئتی از روئسا و استادان دانشگاه‌های این کشور ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت الاسلام ایمانی پور دیدار و گفتگو کرد.

مختار احمد  مشاور عالی وزیر علوم پاکستان ضمن تشکر به معرفی خود و هیات همراه پرداخت و گفت من چندی قبل در همدان ملاقاتی را با وزیر علوم داشته ام و امیدوارم بتوانیم همکاری های علمی  بیشتری را داشته باشیم .

وی به دیدار خود از دانشگاه های تهران و قم اشاره کرد و گفت کشور ایران در عرصه علم و تکنولوژی کارهای خوبی کرده است که قابل ستایش است.

وی اظهار کرد: این موضوع شگفت انگیز است که پیشرفت های ایران با وجود تحریم ها صورت گرفته. 

وی در ادامه گفت :برای ما ناراحت کننده است که نتوانسته ایم برای مشکلات اصلی خود راه حلی پیدا کنیم مختار احمد بیان داشت ما آن فرهنگ و تمدن خود را از یاد برده ایم و تمدن دیگری را بر آن غالب کرده ایم و این جای افسوس دارد.

مختار احمد با اشاره به علت عقب ماندگی کشورهای اسلامی گفت به ما دستور داده شده که به ریسمان الهی چنگ بزنیم اما ما این کار را نکرده ایم و ما نتوانسته ایم در عرصه تعلیم و تربیت بر اساس آموزه های الهی عمل کنیم وی ادامه داد ما آمده ایم تا با دستاوردهای یکدیگر آشنا شویم و بتوانیم از طریق شناخت توانمندی های یکدیگر با هم برای رفع مشکلات همکاری کنیم .

این استاد دانشگاه با اشاره به مشاهدات خود در ایران بیان داشت: موضوع خوبی که در ایران مشاهده کردم این است که  در این کشور به کتاب خیلی اهمیت داده می شود و کتابخانه های خوبی و همچنین دائره المعارف های غنی ای در ایران وجود دارد.مشاور عالی وزیر علوم پاکستان تصریح کرد: ایران و پاکستان تصمیم گرفته اند که در عرصه های مختلف فرهنگی با هم همکاری داشته باشند و ما شاهد هستیم در عرصه دیپلماسی ممکن است سیاسی نوساناتی وجود داشته باشد اما ما می خواهیم دیپلماسی آموزشی موثری را بین دو کشور داشته باشیم و نسل های ما از آن بهره مند گردند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور  ضمن تشکر از حضور این هیات عالی رتبه دانشگاهی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: زمانی فکر می شد فرهنگ ابزار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی است اما امروزه نظربر این است که  فرهنگ  خود هدف دیپلماسی است.

وی ادامه داد :روابط سیاسی بین کشورها فراز و فرودهای زیادی ند اما روابط فرهنگی دیرپا و ماندگار است و برخی از شخصیت‌های فرهنگی و علمی می‌توانند در این راستا کمک کننده باشند.

رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور اظهار کرد ایران و پاکستان دارای اشتراکات فراوانی هستند که بسیاری از آنها اشتراکات دینی و تمدنی است.

ایمانی پور با اشاره به لزوم توسعه روابط فرهنگی ایران و پاکستان گفت: ما اعتقاد داریم جهان در حال تحول است و نظم نوینی در جهان در حال شکل‌گیری است و ما نیز در یک پیچ تاریخی قرار داریم ،زمانی همه از قرن آمریکایی صحبت می‌کردند اما امروز صحبت از تمدن شرق و توجه به مشرق است و نظر بر این است که جهان آینده متعلق به شرق است.

وی تصریح کرد :آنچه مسلم است این است که لیبرال دموکراسی نتوانسته نیازهای بشر را برآورده کند و جهان به سمت تمدن نوینی پیش خواهد رفت که آموزه‌های اسلامی نقش مهمی را در آن ایفا خواهند کرد.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور ضمن معرفی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان داشت :بخش جدی از فعالیت‌های ما مربوط به گفتگوهای بین الادیانی و گفتگوهای علمی و فرهنگی می باشد و وظیفه اصلی این سازمان معرفی فرهنگ ایران است.

وی در خصوص وظایف سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود ش‌های زیادی می‌شود تا در افکار عمومی دنیا ایران تصویری مخدوش و سیاه داشته باشد و ما تلاش داریم تصویر درستی را از ایران ارائه دهیم.

حجت الاسلام ایمانی پور با اشاره به پیشرفت‌های ایران گفت شما می‌توانید در معاونت فناوری‌های ریاست جمهوری با دستاوردهای ایران آشنا شوید و برای شناخت بیشتر باید رفت و آمدهای ما افزایش یابد.

‏وی اظهار کرد: مسئله خانواده و چالش‌های آن و هوش مصنوعی  از جمله مواردی باشد که در مورد آن می توان میان ما تبادل اطلاعات و تجربیات صورت گیرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور در پایان با اشاره به حوادث غزه تصریح کرد: جنایاتی که این روزها در غزه اتفاق می‌افتد آسیب‌های فراوانی را برای مردم غزه به وجود آورده اما دو دستاورد بزرگی را به ارمغان آورده که اولین آن جلوگیری از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است و دیگری نشان دادن چهره واقعی اشغالگران  می باشد.

در پایان نیاز احمد اختر رئیس دانشگاه قائد اعظم اظهار کرد اولین کشوری که انقلاب اسلامی ایران را به رسمیت شناخت پاکستان بود و این دو  کشور با هم برادر هستند و وقتی ایران پریشان باشد ما نیز پریشان هستیم و ما می‌توانیم مسائل بین خود را حل کنیم.

 

. .

. .

تصاویر

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.