آیتالله العظمی جوادی آملی تأکید کرد:
لزوم سواد عمیق قرآنی، روایی و تاریخی برای معرفی اسلام و ایران به جهانیان
آیتالله العظمی جوادی آملی در دیدار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه مبلغ ایران و اسلام بودن در خارج از کشور، وظیفه بسیار سنگینی است گفت: باید هم اسلام، هم مسلمانان و هم ایرانیان را به درستی به جهانیان معرفی کنیم که تحقق این مهم، نیازمند سواد عمیق قرآنی، روایی و تاریخی و غیرت دینی و ملی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور در بیت آیتالله العظمی جوادی آملی با معظم له دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله جوادی آملی در این دیدار، تأکید کرد: عملی میتواند اثر داشته باشد که هم حسن فاعلی داشته باشد و حسن فعلی؛ این دو، برای همه امور رکن است. در تبلیغات نیز همینطور است؛ همه کارها و برنامهها باید جامع بین حسن فعلی و حسن فاعلی باشد.
معظم له افزود: حسن، در این است که نیت برای خدا باشد. وقتی نیت الهی بود، کار ماندنی خواهد شد، اما اگر کار برای خدا نباشد، طبق بیان قرآن، این کار، بازی و لهو خواهد بود و بازی در دستگاه خدا راه ندارد.
آیتالله جوادی آملی مطرح کرد: کار باید عمیق باشد تا به مقصد برسد، باید هم اسلام، هم مسلمانان و هم ایرانیان را بر مبنای دو اصل حسن فعلی و حسن فاعلی، به درستی به جهانیان معرفی کنیم و این کار هم یک سواد عمیق قرآنی و روایی و تاریخی لازم دارد تا مبلغ بتواند اسلام و ایران را با هم تقویت و معرفی کند و هم یک غیرت دینی و ملی لازم دارد.
معظم له همچنین، بیان کرد: سه عنصر را باید جمع کنیم تا معنی غیرت روشن شود؛ اول اینکه، حریم خود را حفظ کنیم یعنی غیرزدایی داشته باشیم، دوم اینکه مودب باشیم و خود به حریم غیر وارد نشویم و سوم اینکه هویت خود را بشناسیم؛ یعنی هم حریم خود را بشناسیم و حریم دیگران را، تا نه کسی را به حریم خود راه بدهیم و نه وارد حریم دیگران شویم! در این صورت، ایران هراسی و اسلام هراسی دیگر هیچ جایگاهی ندارد.
وی در ادامه سخنان خود، اظهار کرد: مبلغ ایران و اسلام بودن در خارج از کشور، وظیفه بسیار سنگینی است که یک مبلغ طیب و طاهر باسواد و آگاه نیاز دارد تا از این زمینهای که به برکت انقلاب اسلامی پدید آمده است، به درستی بهره ببرد.
معظم له با اشاره به عظمت، شرافت و مردانگی ملت ایران در طول تاریخ خاطرنشان کرد: مردم ما شریف ترین مردم جهان هستند و این مسأله را در جریان دفاع مقدس و بعد از آن، که همه جهان علیه ما اقدام کردند، ثابت کردند، دشمن حتی بعد از قطعنامه که مردم ما از جبههها برگشتند، فرصت را غنیمت شمرد و به وسیله منافقین، عملیات مرصاد را شروع کرد. با وجود همه این دشمنی ها، شرافت ملت ایران این بود که بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، با این همه مصیبتی که از صدام دیده بودیم، در جریان حمله رژیم بعث عراق به کویت، حتی یک گلوله از سمت ما به عراق شلیک نشد و پای قرارداد خود حتی با دشمن بعثی ماندیم، این شرف و تمدن ایران اسلامی است که نتیجه تأسی به قرآن و عترت است.
در این دیدار، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گزارشی از فعالیتها و برنامههای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ارائه کرد.
انتهای پیام/ص