• 1401/03/16 - 16:31
  • 1116
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بهمنی در دیدار با امیر جماعت اسلامی هند تأکید کرد:

لزوم راه اندازی شبکه تعاملی در حوزه زنان و خانواده

معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با مولانا سعادت الله حسینی با اشاره به وجود ظرفیت‌های مشترک فرهنگی بین ایران و هند، بر لزوم راه اندازی شبکه تعاملی در حوزه زنان و خانواده تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدرضا بهمنی، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه برنامه سفر خود به هند با مولانا سعادت الله حسینی، امیر جماعت اسلامی هند و جمعی دیگر از اعضا مرکزی این سازمان بزرگ اسلامی هند و شبه قاره در دفتر مرکزی آن، دیدار کرد.

بهمنی در سخنانی، با اشاره به ضرورت تداوم گفتمانی وحدت اسلامی و تسری و فراگیرسازی آن در همه سطوح امت اسلامی به اهمیت و جایگاه وحدت اسلامی در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) و رهبران جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.

معاون علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: بخش زیادی از هزینه‌ها و سختی‌هایی که در طول چهل سال گذشته بر جمهوری اسلامی ایران تحمیل شده به جهت باور و التزام جمهوری اسلامی ایران به اصل وحدت و دفاع از امت اسلامی بوده است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور جهت همکاری به ویژه در حوزه زن، خانواده و سبک زندگی گفت: از طریق بسترهای آموزشی، راه اندازی شبکه تعاملی در حوزه زنان و خانواده، مطالعات تطبیقی ادیان، فعال سازی ظرفیت‌های نوین به ویژه فیلم‌های آموزشی در حوزه سبک زندگی و کودکان می‌توان همکاری‌های مشترکی را طراحی و دنبال کرد.

تأکید بر شکل گیری تمدن نوین اسلامی در جهان اسلام

محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو نیز در این دیدار، با اشاره به جایگاه تأثیرگذار و جریان ساز تفکر اسلامی هند در جهان اسلام، حوزه ایرانی و هندی را دو رکن مهم در فرهنگ و تمدن اسلامی در قرون گذشته خواند.

وی خاطرنشان کرد: همسویی و هم‌فهمی ناشی از قرابت‌ها و مشابهت‌های متأثر از بسترهای فکری و اجتماعی در ایران و هند علاوه بر زمینه‌سازی مناسب جهت تعامل و گفت‌وگو بین این دو حوزه فرهنگی جهان اسلام، امکان شکل گیری مساعی مشترک برای حل و فصل چالش‌هایی که امروزه امت اسلامی با آن مواجه است را نیز بیش از سایر حوزه‌ها فراهم آورده است.

رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو با چشم انداز روشن و امیدبخش ترسیم شده از سوی مقام معظم رهبری نسبت به آینده جهان اسلام، شکل گیری تمدن نوین اسلامی را همچون گذشته نیازمند به همکاری دو حوزه ایرانی و هندی از جهان اسلام خواند.

وی به فعالیت‌های رایزنی فرهنگی ایران در توسعه تعاملات با مسلمانان هند، فعالیت‌های قرآنی، زبان فارسی و گفت‌وگوهای درون دینی را سه حوزه اصلی همکاری برشمرد و ابراز امیدواری کرد با توسعه همکاری‌های رایزنی و جماعت اسلامی بتوان مجموعه‌ای از برنامه‌های مشترک را دنبال کرد.

سعادت الله حسینی، امیر جماعت اسلامی هند در این دیدار اظهار داشت: تنظیم تعامل مسلمانان هند با اکثریت غیر مسلمان در این کشور، معرفی اسلام و تلاش برای بهبود سطح فکری، اعتقادی و معیشت مسلمانان از مهمترین اهداف و فعالیت‌های جماعت اسلامی هند بشمار می‌رود.

وی افزود: به دلیل کاستی‌ها و ضعف آموزش موجود در بین مسلمانان، جماعت اسلامی کوشیده است تا از طریق راه اندازی بیش از دو هزار مدرسه، مؤسسات فرهنگی آموزشی و فعالیت در شبکه‌های رسانه‌ای و اجتماعی نسبت به ارتقاء سطح آموزشی و علمی مسلمانان هند گام بردارد.

در بخش پایانی این دیدار، برخی از معاونین و مدیران این سازمان نیز در مورد اشتراکات دینی و مؤلفه‌های فرهنگی مشترک میان گروه‌های اسلامی هند و ایران و چگونگی فعالیت مشترک میان جماعت اسلامی هند و فعالان ایرانی در عرصه سبک زندگی، زنان و کودک و نوجوان نقطه نظراتی ارائه دادند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.