• 1402/02/19 - 12:34
  • 421
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شجاعی‌جشوقانی تأکید کرد:

ضرورت نهادینه شدن فرهنگ گفت‌وگو در جامعه

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نشست تخصصی «گفت‌وگوی دین و علوم انسانی» گفت: هر چه تلاش شود که فرهنگ گفت‌وگو در جامعه بیشتر شود به همان میزانی که برای همگرایی گام برداشته می‌شود، زمینه‌ لازم برای برطرف کردن خصومت­ها و چالش‌ها فراهم خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست تخصصی «گفت‌وگوی دین و علوم انسانی» پیش از ظهر امروز (19 اردیبهشت‌ماه) با حضور مالک شجاعی‌جشوقانی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و جمعی از مدیران و کارشناسان فرهنگی مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها در ساختمان شماره 14 سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

شجاعی‌جشوقانی در سخنانی، به تبیین جایگاه مطالعات دینی و علوم انسانی پرداخت و گفت: گفت‌وگوی دین و علوم انسانی موضوعی است که جزو پیش فرض‌های کلان گفت‌وگو در فرهنگ و جامعه معاصر است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: باید گفت که بخش قابل اعتنایی از گفت‌وگوهای امروز از افق سنت‌های دینی با دنیای مدرن شکل می‌گیرد و البته بسیاری از اوقات گفت‌وگو نیست و به مناقشه منجر می‌شود.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی افزود: بنابراین هر چه تلاش شود که فرهنگ گفت‌وگو در جامعه بیشتر شود به همان میزانی که برای همگرایی گام برداشته می‌شود، زمینه‌ لازم برای برطرف کردن خصومت­ها و چالش‌ها فراهم خواهد شد.

در ادامه، کارشناسان فرهنگی مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون برگزاری تعامل و گفت‌وگو، کرسی‌های آزاداندیشی، راه‌های حل اختلافات و تنش‌ها با ایجاد گفت‌وگو در جامعه و ... پرداختند.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.