• 1401/07/07 - 15:55
  • 1141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور تأکید کرد:

ضرورت تبادل هیأت‌های فرهنگی و تقویت همکاری‌های مشترک بین ایران و سوریه

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با رهبر ارکستر و رئیس هیأت مدیره مرکز فرهنگی ــ هنری دار الاسد سوریه، بر ضرورت تبادل هیأت‌های فرهنگی و تقویت همکاری‌های مشترک بین دو کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه هفته فرهنگی ایران در سوریه به دمشق سفر کرده است، با آندره معلولی، رهبر ارکستر و رئیس هیأت مدیره مرکز فرهنگی ــ هنری دار الاسد دیدار و گفت‌وگو کرد.

تبادل تجربیات فرهنگی بین دو کشور دوست ایران و سوریه، محور این دیدار بود.

معلولی در سخنانی، با اشاره به عمق دوستی سوریه و ایران و اهمیت تبادل تجربیات فرهنگی بین دو کشور گفت: خانه اپرای دمشق می‌خواهد میزبان رهبران ارکستر ایران برای شرکت در کنسرت‌های خود باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور گفت: در جریان سفرم به سوریه که در چارچوب توسعه روابط فرهنگی دو کشور انجام می‌شود با توانمندی‌های هنری سوریه آشنا شدم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر ضرورت تبادل هیأت‌های فرهنگی و تقویت همکاری‌های مشترک بین دو کشور تاکید کرد و افزود: همزمان با آغاز هفته فرهنگی ایران در سوریه، برنامه توسعه همکاری‌های فرهنگی بین دو کشور به امضا رسید.

در این دیدار، حمیدرضا عصمتی، رایزن فرهنگی ایران در دمشق، عماد جلول، رئیس اداره تئاتر و موسیقی، عدنان فتح الله، رهبر ارکستر و رئیس مؤسسه عالی موسیقی و زیاد میمان، مدیر روابط فرهنگی وزارت فرهنگ نیز حضور داشتند.

شایان ذکر است، هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه (6 مهرماه) در چارچوب تفاهم‌نامه‌های فرهنگی مبادله شده از سوی دو کشور در خان اسعد باشا دمشق افتتاح شد.

در این هفته فرهنگی، جمعی از هنرمندان ایرانی در رشته‌ صنایع دستی و هنرهای تجسمی و نمایشی  با برپایی نمایشگاه هنری بخشی از هنر فاخر اسلامی ایرانی ، صنعت فرش و ... را به نمایش خواهند گذاشت.

همچنین، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع گفت‌وگوی زنان و خانواده، سبک زندگی و مشاغل خانگی و ...، اکران فیلم‌ و کارگاه‌ در موضوع فیلمسازی از دیگر بخش‌های این رویداد فرهنگی خواهد بود.

انتهای پیام/ص

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.