• 1400/12/24 - 08:15
  • 664
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو؛

سومین دور گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و هند برگزار شد

سومین دور از گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و هند با موضوع «توسعه همکاری‌های دانشگاهی و آموزش زبان فارسی» با حضور نمایندگان دانشگاه‌های دو کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو، سومین دور از گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و هند با موضوع «توسعه همکاری‌های دانشگاهی و آموزش زبان فارسی» با حضور نمایندگان دانشگاه‌های اصفهان، فردوسی مشهد، یزد، شیراز و مازندران، الزهرا(س)، شهید بهشتی، تربیت مدرس، سیستان و بلوچستان، تبریز، جکیم سبزواری سبزوار، گیلان، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دانشگاه تهران، نماینده وزارت علوم و رؤسای دپارتمان‌های زبان فارسی 23 دانشگاه و کالج از دهلی و سایر ایالت‌های هند در محل خانه فرهنگ کشورمان در هند برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این نشست، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان فارسی و رئیس بنیاد سعدی، کرمی به عنوان نماینده وزارت علوم به صورت آنلاین و چگینی، سفیر و محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی ایران در دهلی‌نو و شکرایی، نماینده بنیاد سعدی و رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی به صورت حضوری شرکت داشتند.

اهمیت زبان فارسی در مراودات ایران و هند، ضرورت‌های توجه به افزایش کارکرد معیشتی و اشتغال‌زایی زبان فارسی به عنوان زبان زندگی و سیاست‌ها، اقدامات و ظرفیت‌های بنیاد سعدی و وزارت علوم در حمایت از دپارتمان زبان فارسی دانشگاه‌های هند از جمله موضوعات مطروحه در این نشست بود.

ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو در این نشست، گفت: زبان فارسی به عنوان عمده ترین میراث مشترک فرهنگی، تاریخی و تأثیرگذار هند و ایران محسوب می‌شود و امروزه نیز به دلیل وجود بیش از صد مرکز و دپارتمان زبان فارسی در دانشگاه‌ها، کالج‌ها و مراکز علمی، بیش از دویست استاد و بیش از هفت هزار دانشجو، زبان فارسی ظرفیت اصلی همکاری‌های علمی فرهنگی ایران هند  محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ص

 

. .

. .

تصاویر

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.