سراسر جهان غرق در شادی و سرور/ منتظران ظهور، میلاد منجی عالم(عج) را جشن گرفتند
مراسم جشن خجسته سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت امام زمان(عج) با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و ایرانیان مقیم از سوی رایزنیهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این مراسم در کشورهای ذیل برگزار شد:
روسیه
جشن نیمه شعبان با حضور ایرانیان و دیگر مسلمانان مقیم روسیه در محل سالن اجتماعات رزیدانس سفیر کشورمان در مسکو برگزار شد. در این مراسم، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری با مضمون مفهوم و اهمیت انتظار و لزوم آمادگی منتظران و سازنده بودن آن، کاظم جلالی، سفیر کشورمان برای حاضران سخنرانی کرد.
وی گفت: امشب شب امیدها و نویدها است و باید آمادگی لازم برای حضور امام(عج) در ما به وجود بیاید.
سفیر کشورمان در روسیه با اشاره به مفاهیم عمیق کلیپ پخش شده از مقام معظم رهبری ادامه داد: انتظار الزاماتی دارد. انسان منتظر تمهیداتی تهیه میبیند و همزمان دلی پر آشوب دارد. انسان بی دردی که جز خودش و خانواده اش کسی را نبیند منتظر نیست. انسان منتظر حتی اگر به خواب رود و گاهی دچار رخوت شود با اندک صدایی از خواب بیدار میشود.
جلالی ادامه داد: کارها در نهایت درست میشود، چرا که او اصل و صاحب کار است. این ما هستیم که آزمایش میشویم. ما باید با قلبی مالامال از امید در انتظار او باشیم و بدانیم که اعمال ما به محضر شریف وی عرضه میشود، هر چند که چشمان ما آماده دیدن خود حضرتش نباشد.
حجتالاسلام والمسلمین بختآور، رئیس مرکز اسلامی مسکو به صحبت پرداخت و با خیر مقدم گفتن به هموطنان و دیگر مهمانان از کشورهای همجوار تاکید کرد: بنا بر روایات، بعد از شب قدر، شبی که از همه شبها مرتبهاش بالاتر است همان شب نیمه شعبان است.
وی در ادامه به ذکر روایات و احادیثی در همین رابطه پرداخت و به اعمال مستحب در این شب عید اشاره کرد.
حجتالاسلام والمسلمین بختآور افزود: آخر و عاقبت بشریت منتج به فلاح و رستگاری و خیر است. این مورد توافق انبیا است که در قرآن و سوره قصص هم به آن اشاره شده است.
مدیحه سرایی، دکلمه، پخش سرود و نواختن موسیقی از سوی نوجوانان، اجرای گروه سرود دانشآموزان مدرسه پیام امام (ره) مسکو، اهدای جوایز به خردسالان هنرمند و پذیرایی از حاضران از دیگر برنامههای این جشن بودند.
یونان
مراسم بزرگداشت میلاد حضرت ولی عصر(عج) با حضور جمعی از محبان و دوستداران آن حضرت از کشورهای پاکستان، افغانستان و ایران در محل حسینیه گلزار زینب آتن برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید شهنشه حسین نقوی از علمای برجسته پاکستان با اشاره به فلسفه انتظار از اهمیت آمادگی برای ظهور حضرت ولی عصر(عج) سخن گفت و در ادامه به شرح و تفسیر سوره مبارکه شمس پرداخت.
در ادامه این مراسم، سید اقبال حیدر و ندیم عباس به مدیحه سرایی پرداختند.
همچنین، مراسم جشنی با حضور و سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین نقوی و جمعی از منتظران ظهور در محل حسینیه انجمن جعفریه آتن برگزار شد. حجتالاسلام والمسلمین نقوی ضمن تشریح فلسفه انتظار از منظر تشیع، اشعاری را از علامه اقبال لاهوری در وصف حضرت مهدی موعود(عج) خواند و تعدادی از مداحان اهل بیت علیهم الاسلام به مولودی خوانی پرداختند.
علاوه بر این، مراسمی در محل اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضای سفارت و تعدادی از ایرانیان مقیم برگزار شد.
ارمنستان
همزمان با نیمه شعبان، ایرانیان مقیم با حضور در مسجد کبود این شهر نیمه شعبان میلاد مولا صاحب الزمان(عج) را گرامی داشتند.
این مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء آغاز شد و پس از آن، یکی از ذاکران اهل بیت(ع) با مولودی خوانی حال و هوایی دیگر به مراسم بخشید.
برنامههای متنوع فرهنگی با محوریت دانشآموزان مجتمع آموزشی شهید فهمیده ایروان و سرود «سلام فرمانده» توسط گروه سرود مجتمع آموزشی شهید فهمیده بخش دیگر مراسم بود که با استقبال شایان توجه حاضرین همراه شد.
در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین محبی، امام جماعت مسجد جامع کبود ایروان به ایراد سخنرانی و تبیین مسأله غیبت امام عصر(عج) و فلسفه انتظار منجی پرداخت.
امام جماعت مسجد کبود ایروان با تشریح اوضاع زمانه و ظلم و ستم خلفای عباسی در زمان ولادت با سعادت منجی عالم بشریت، امام زمان(عج) را ذخیره الهی برای بشریت دانست که با ظهور خود و غلبه بر حاکمان ظلم و جور جهان را از ستم و پلیدی نجات خواهد داد.
فیلیپین
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مانیل به مناسبت فرخنده شب میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی صاحب الزمان(عج)، مراسم ویژه جشن و سرور آن حضرت را با حضور علیرضا توتونچیان، سفیر، مرتضی صبوری، رایزن فرهنگی کشورمان در فیلیپین و جمعی از همکاران سفارت و ایرانیان مقیم برگزار کرد.
صبوری در سخنانی، اظهار داشت که نیمه شعبان در خود دو عظمت و ارزش والا دارد یکی ولادت با سعادت حضرت مهدی موعود(عج) است که با ظهورشان بشر را از ظلم و انحراف نجات خواهند داد و عدالت را بین ابنای بشر برپا خواهند داشت لذا این شب ولادت نه تنها برای مسلمانان و شیعیان بلکه برای همه بشر مبارک و خجسته است و دیگر مناسبت آن ارزش خود شب نیمه شعبان است که در روایات از آن به بزرگی یاد شده است و برخی علما آن را همانند شب قدر با عظمت میدانند و توصیه فراوان به شب زنده داری و ذکر و دعا در آن شده است.
در ادامه، مداحان اهل بیت(ع) به مولودی خوانی در وصف ولادت با سعادت امام زمان(عج) پرداختند.
بنگلاش
مراسم گرامیداشت نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان(عج) از سوی مسلمانان داکا با حضور تعدادی از علاقهمندان و دوستداران آن حضرت در یکی ار سالنهای این شهر برگزار شد.
چاوشی، سفیر و سیدرضا میرمحمدی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در داکا، مولانا عبدالرزاق، رئیس مجمع مرکزی علمای بنگلادش و از مولویهای اهل سنت و مشایخی نماینده جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در این کشور به ایراد سخنرانی پرداخته و مولودی خوانان نیز به اجرای مولودی در مدح و منقبت آقا امام زمان(عج) پرداختند.
میرمحمدی در سخنانی، عید نیمه شعبان را متفاوت از اعیاد دیگر و دارای پیام مهم ناظر به آینده جهان دانست و به طرح و توضیح دو نکته و مبحث اساسی و بنیادین در ارتباط با این مناسبت پرداخت.
وی چیستی فلسفه انتظار و وظیفه منتظر را دو نکته و پرسش بنیادین بشر در ارتباط با امام زمان(عج) در عصر غیبت (یا به تعبیر صحیحتر دوران عدم ظهور) برشمرد و گفت: فلسفه انتظار در دو کلید واژه امید و عدالت نهفته است. بدین معنی که بشر با فهم و درک درست مفهوم انتظار به آینده جهان امیدوار است و بر این اساس امیدوارانه زندگی میکند و در تداوم آن، به تحقق عدالت در گستره جهانی نیز ایمان و اعتقاد دارد. این دو اصل مهم، محرک و انگیزه تاب آوری بشر در ناملایمات و سختی های زندگی است و بدون آنها تحمل دشواریهای زندگی این جهانی، سخت و دشوار، بلکه ناشدنی میشود.
میرمحمدی در توضیح نکته و ملاحظه اساسی دوم یعنی چیستی وظیفه منتظر در دوران عدم ظهور یادآور شد: وظیفه اصلی منتظر در دوران غیبت کسب آمادگی لازم برای ظهور و قیام حضرت حجت است و در هر دوره تاریخی از زندگی حیات بشری، انسانها باید در ابعاد دوگانه فردی و اجتماعی، آمادگی لازم برای ظهور را کسب کنند چرا که شرط ظهور حضرت حجت و قیام آن منجی نجات بخش، استقبال و پذیرش عمومی است و بشر باید زمینه های حکمرانی آن عدالت گستر جهانی را مهیا و آماده کند تا آن حضرت از پرده غیبت ظاهر شده و حضور ناپیدای خود در منظر عالمیان را، به ظهور مبدل سازد.
تایلند
به مناسبت میلاد حضرت صاحب الزمان(عج)، مراسم جشنی با حضور ایرانیان مقیم تایلند، افغانیان و تعدادی تایلندی در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بانکوک برگزار شد.
این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و با سخنان حجتالاسلام والمسلمین سخاوتی، نماینده جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در خصوص ارزش و اهمیت این روز بزرگ ادامه یافت.
پخش نماهنگهایی به مناسبت این عید فرخنده و مولودی خوانی از دیگر برنامههای این مراسم بود که مورد استقبال شرکتکنندگان قرار گرفت.
قطر
به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در قطر و با همکاری نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی و بر اساس هماهنگی به عمل آمده با حرم مطهر امام رضا(ع)، ارتباط دو طرفهای بین حرم مطهر و رایزنی فرهنگی کشورمان برقرار شد و برنامههای ویژهای شامل مداحی، سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسگر و مناجات شعبانیه از حرم مطهر برای ایرانیان مقیم به اجرا درآمد.
در این مراسم، علی بختیاری، رایزن فرهنگی کشورمان در ارتباط مستقیم با حرم مطهر، ضمن تشکر از زحمات خدمتگزاران آستان مقدس رضوی و حرم مطهر، این شب را شبی به یادماندنی و ارزشمند خواند که منتظران ظهور و عاشقان ولایت در قطر، توانستند همراه با زائران امام رضا(ع) در جشن میلاد حضرت مهدی(عج) حضور داشته باشند.
شایان ذکر است،این مراسم با حضور جمعی از ایرانیان مقیم و دوستداران اهل بیت(ع) و با مشارکت سرپرستی مدارس جمهوری اسلامی ایران در قطر در محل نمازخانه سرپرستی مدارس برگزار شد.
فرانسه
به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فرانسه به استقبال جشن سالروز میلاد امام زمان(عج) با حضور ایرانیان مقیم و جمعی از عاشقان و دوستداران اهل بیت(ع) رفت. همچنین، نماینده فرهنگی کشورمان هدایایی همراه با کارت تبریک با متنی در خصوص اهمیت این روز بزرگ به دانشگاه کاتولیک پاریس، کلیسای کرمه، کلیسای پروتستان پانتومونت و هتل ژان بارت، تقدیم کرد.
کنیا
در سالروز میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج)، مراسم جشنی با حضور دوستداران اهل بیت(ع) و ایرانیان مقیم در مرکز اسلامی جعفری لاوینگتون نایروبی برگزار شد .
شیخ علی سعید ساموجا پس از اقامه نماز جماعت خطبهای پیرامون نیمه شعبان و جایگاه امام مهدی(عج) برای جمعیت حاضر در مسجد قرائت و بر لزوم تواضع در برابر خداوند متعال، دعا برای یکدیگر تأکید کرد.
صربستان
همزمان با نیمه شعبان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلگراد، مراسم جشن و بزرگداشت میلاد منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) با حضور دانشجویان ایرانی مقیم بلگراد و خانوادههای ایشان در محل سفارت کشورمان، برگزار شد.
رشید حسنپور، سفیر جمهوری اسلامی ایران با تبریک این ولادت فرخنده گفت: میلاد امام زمان(عج) صرفا یک جشن تولد ساده نیست بلکه دارای ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... است و این میلاد به معنای روشن نگهداشتن چراغ امید است.
وی افزود: آرمانی که در میلاد آن حضرت است، مالامال از ارزشها و عدل و امید است و با ظهور حضرت حجت پرونده همه ظلمها و ستمها و بی عدالتیها و مصائب بسته میشود. حضور ما در این مراسم به معنای عهد و پیمان بستن برای حرکت در مسیر رسیدن به آن آرمان والای جهانی است.
حسنپور با اشاره به فرارسیدن 8 مارس «روز جهانی زن» ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، گفت: این روز فرصتی است تا زنان جهان بتوانند برای حقوق و جایگاه واقعی خود تلاش کنند.
در ادامه، سعید خلیلویچ، مدیر مرکز علوم اسلامی قم بلگراد در سخنانی، گفت: مبحث امامت از اصول اصلی و اعتقادی مذهب ما بشمار میرود و عید امشب معرفت زا و معرفت بخش است زیرا مکتب معرفتی که از آفرینش آدم آغاز شده، استمرار دارد و با ظهور منجی به کمال می رسد.
وی اظهار داشت: با ظهور حضرت ولی عصر(عج) بدلیل برخورداری ایشان از نورانیت عصمت، عقلانیت جهان را به حد کمال میرساند. ایشان به دلیل عصمت هم در عقل نظری و هم عقل عملی، عدالت را که بالاترین مرحله عقل عملی است محقق میسازد.
پس از آن، عمرا خلیلویچ شعر سهراب سپهری در باره امام زمان(عج) را به فارسی و ترجمه صربی برای حاضرین قرائت کرد.
همچنین، دو کلیپ از سخنان مقام معظم رهبری در باره ظهور و نجات جهان و همچنین ظلم و ستم نظام استکباری و سرمایه داری به زن و خانواده پخش شد که مورد توجه قرار گرفت.
زیمبابوه
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج)، مراسم جشنی با حضور پیروان و محبان مکتب اهل البیت(ع) از جمله کارکنان نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه، ایرانیان، لبنانیها و پاکستانیهای مقیم و در مسجد آل محمد(ص) برگزار شد.
حمید بختیار، رایزن فرهنگی کشورمان در زیمبابوه با تبریک میلاد حضرت مهدی(عج)، به بیان احادیث و روایات در خصوص انتظار فرج ایشان پرداخت.
شیخ دعا، رئیس شورای عالی مسلمانان زیمبابوه نیز در بیان شأن و منزلت اهل بیت(ع) و حضرت مهدی(عج) سخنرانی کرد.
پس از آن، شیخ مکوئین جا در سخنانی، به اهمیت انتظار و دعا برای فرج حضرت امام زمان(عج) اشاره کرد و نوجوانان زیمبابوه سرود «سلام فرمانده» را به زبان شونا اجرا کردند.
نیجریه
در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان و میلاد یگانه منجی عالم بشریت امام زمان(عج)، رایزنی فرهنگی کشورمان در نیجریه اقدام به برگزاری مسابقه با عنوان «دلنوشتهای برای امام زمان خود» کرده است.
نوجوانان و جوانان بیشتر از سایر قشر سنی از این مسابقه استقبال کردند و ایالتهای ابوجا، کانو و زامفارا و زاریا بیشترین شرکتکنندگان در این مسابقه را داشتند .
مصطفی عبداللهی از گومبه، جمیله جبریل از لاگوس، عبداللهی سان از کادونا، فاطیما لاوال هاشیم از زامفارا، جواد امینو از نیجر، ادریس احمد روفائی از ابوجا و زکیه شیخ اوتمان از ابوجا برگزیدگان این دور از مسابقات اعلام شدند.
اوگاندا
مراسم جشن نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت امام مهدی(عج) در محل اقامتگاه سفیر کشورمان برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از ایرانیان مقیم کامپالا به همراه خانوادههای خود در آن حضور داشتند، حجتالاسلام والمسلمین کریمی، معاون فرهنگی - تربیتی و مؤمنی، مدیرکل منابع انسانی جامعة المصطفی(ص) العالمیه که به منظور افتتاح مکان جدید دانشگاه اسلامی المصطفی(ص) در اوگاندا به سر میبردند نیز، شرکت داشتند.
حجتالاسلام والمسلمین کریمی در سخنانی به بیان فلسفه انتظار در مکتب تشیع پرداخت و در خصوص اهمیت و کیفیت آن به عنوان یکی از وظایف و مسئولیتهای شیعیان در عصر غیبت مطالبی ارائه داد.
همچنین، حجتالاسلام والمسلمین دهقانی، نماینده جامعة المصطفی(ص) العالمیه در اوگاندا نماز جماعت مغرب و عشاء را اقامه کرد.
هند (دهلینو)
همزمان با میلاد با سعادت حضرت حجت ابن الحسن العسگری(عج)، مراسم با شکوهی با حضور حجتالاسلام والمسلمین مصدق، معاون اول قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، معاون تربیتی شورای مدیریت حوزه علمیه و هفت تن دیگر از هیأت اعزامی از قم، سفیر کشورمان در دهلی، نماینده ولی فقیه در هندوستان، مسئولین نهادهای فرهنگی، محبین اهل بیت(ع) و جمعی از ایرانیان مقیم در محل رایزنی فرهنگی کشورمان در دهلینو برگزار شد.
محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی، برپایی مراسم نیمه شعبان را تجدید عهد با خلیفه الله و امام حاضر(عج)، ابراز عشق و محبت به تجسم فضیلتها و کمالات انسانی و آمادگی برای پیریزی سبک زندگی منتظرانه دانست.
وی با اشاره به شرایط جاری بینالمللی خاطرنشان کرد: بشر امروزه به دلیل افزایش میل به جهانی سازی ارزشها و حکمرانی جهانی ، وفاق اندیشمندان در خصوص گذر تاریخی و حساس کنونی که از آن به پایان تاریخ یا عصر ظهور یاد میشود و همچنین افزایش حیرت و ناآرامی ناشی از بحران ها و چالش های بشر و تمایل و آرزوی او به نظم جدید جهانی مبتنی بر عدالت و معنویت، بیش از هر زمان دیگر توجه انسان به ظهور منجی و مهدودیت را به خود جلب کرده است.
ربانی با استناد به جایگاه اندیشه مهدویت در سنت فکری اسلام؛ دال مرکزی گفتمان انتظار را کنش فعالانه در مسیر تحقق فضیلتهای اخلاقی و تلاش جهت تقویت مهدوی باوری و مهدی یاوری برای تحقق آرمانشهر مهدویت خواند.
حجتالاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، معاون تربیتی شورای مدیریت حوزه علمیه دیگر سخنران این مراسم بود. وی گفت: دین داری صرفا اعمال عبادی و حرکت های فردی در ارتباط با خدا نیست بلکه وجه مهمتر عبادات شئونات اجتماعی و زندگی جمعی است و اسلام به عنوان دین اجتماعی برای همه شرایط زندگی بشر و ساختن یک جامعه آرمانی الهی، برنامه دارد.
وی دوران طلایی رشد و بالندگی علمی و تمدنی بشر را مربوط به دوره رواج و کاربست مذهب در جوامع خواند و اظهار داشت: اسلام همواره ظرفیت تمدن سازی را داشته و در چشم انداز فرهنگ مهدوی همه مسلمانان وظیفه دارند در مسیر اصلاح جهان و تربیت انسان های مستعد عصر ظهور همت گمارند.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی پور، نمایننده ولی فقیه در هند به تشریح فلسفه مهدویت و شرایط عصر ظهور پرداخت و بیان کرد: باور به منجی منحصر به اسلام نبوده حتی در ادیان غیر توحیدی همانند هندوئیسم نیز اعتقاد به منجی آخرالزمان وجود دارد.
در ادامه این برنامه، علاوه بر سخنرانان هندی، جمعی از شاعران و مدیحه سرایان ایرانی و هندی به قرائت اشعار و مدیحه سرایی پرداختند.
پخش سرود سلام فرمانده 2 از دیگر برنامههای اجرا شده در این مراسم بود.
افغانستان (هرات)
به مناسبت نیمه شعبان و میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود (عج)، مراسمی با حضور علاقه مندان و عاشقان اهل بیت علیهم السلام از سوی هیأت مجمع الذاکرین منتظران المهدی (عج) در شهر هرات برگزار شد.
این محفل با تلاوت قرآن کریم توسط قاری نوجوان سید تقی موسوی آغاز و سپس حجت الاسلام والمسلمین احمدی، رئیس شورای علمای شیعه هرات با موضوع اهمیت شناخت حجت خدا، امام زمان عج) از منظر آیات و روایات اسلامی و توصیههایی برای جوانان سخنرانی کرد.
اجرای دکلمه خوانی توسط «مصطفی احمدی» یکی از شاگردان هیأت مجمع الذاکرین و همچنین اجرای سرود توسط گروه فرهنگی هنری نجوا و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام ( توسط مهدی حیدر پور و کربلایی علیرضا نظری از مداحان) بخشهای دیگر این برنامه فرهنگی بود.
اهدای جوایز به برندگان مسابقه کتابخوانی تحت عنوان (گل نرگس) که به مناسبت ولادت باسعادت حضرت مهدی موعود (عج) همه ساله از طرف هیأت مجمع الذاکرین منتظران برگزار میشود و همچنین اهدای جوایزی به قید قرعه به افرای که اسامی شان مهدی، مهدیه، نرگس و حجت قسمت پایانی این مراسم فرهنگی بود.
لبنان
حجتالاسلام سید کمیل باقرزاده، رایزن فرهنگی کشورمان با حضور در شهر حبوش شمال لبنان در مراسم جشن میلاد حضرت مهدی(عج) شرکت و برای حاضرین سخنرانی کرد.
این جشن که توسط مراکز حضرت زهرا(س) در شهر حبوش برگزار شده بود، انبوهی از شخصیتهای فرهنگی و اجتماعی حضور داشتند.
مؤسسات فرهنگی بانوی زنان عالم - جبل لبنان و شمال در حسینیه عمار بن یاسر در حبوش با حضور و نظارت مسئول منطقه جبل لبنان و شمال جناب شیخ محمد عمرو و جمعی از علمای فعال منطقه، معلمان و دانش آموزان دختر و پسر به اجرای برنامه پرداختند.
تلاوت قرآن کریم توسط جمال تامر، سخنرانی شیخ محمد عمرو و حجتالاسلام باقرزاده و مولودی خوانی شیخ حسین حسین با همراهی مرتضی سلیم نیز از برنامههای این مراسم بود.
خانم کاتیا بریطع، مسئول مؤسسات منطقه جبل لبنان و شمال، به رسم سپاس از همکاری و حمایت رایزن فرهنگی کشورمان لوح افتخاری را به وی تقدیم کرد.
همچنین، حجتالاسلام سید کمیل باقرزاده با حضور در شهر هرمل در بقاع لبنان در جشنی که توسط مرکز امام خمینی(ره) در این شهر انجام شد، شرکت و برای حاضرین در این مراسم سخنرانی کردند.
«حزب الله» و «مرکز فرهنگی امام خمینی در هرمل» این جشن را به مناسبت میلاد امام مهدی (عج) و روز مستضعفان که توسط امام خمینی(ره) اعلام شده در مجتمع سیدالشهدا شهرک القصر در هرمل با حضور رایزن فرهنگی، علما و جمعی از فعالان حوزه علمیه برگزار کردند.
پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط علی شمص، جمعی از دانش آموزان سرود سلام یا مهدی را خواندند. رایزن فرهنگی کشورمان در این مراسم بیان کرد: انتظار فرج به معنای واقعی آن یعنی کار و آمادگی برای ظهور امام زمان (عج) از طریق ساختن جامعه نمونه، مؤمن، مقاوم و مبارز»
وی سپس خاطرنشان کرد: به برکت خون شهدا، مقاومت اسلامی لبنان به اردوگاهی ویژه برای آماده سازی، آموزش رهبران، کادرها و سربازان نخبه در سپاه صاحب الزمان (عج) تبدیل شده است.
این جشن با تواشیح خوانی شیخ غسان قانصوه و علی شمص به پایان رسید.