سفیر بولیوی در تهران در دیدار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:
رسانههای غربی نمیتوانند چهره انقلاب اسلامی و ملت ایران را مخدوش کنند
رومینا گوادالوپه پرز راموس تأکید کرد: رسانههای غربی نمیتوانند چهره واقعی انقلاب اسلامی و فرهنگ ملت ایران را مخدوش و با دروغ پردازی درباره سوژههای مورد نظر نیز، هدف گذاری کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رومینا گوادالوپه پرز راموس، سفیر بولیوی در تهران ظهر امروز (5 بهمنماه)، ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس این سازمان دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور در سخنانی، به روابط و پیوندهای دوستی ایران و بولیوی اشاره کرد و گفت: سند جامع همکاریهای ایران و بولیوی حدود 14 سال گذشته منعقد و در مجلس تصویب شده است و امیدواریم به زودی، موافقتنامه فرهنگی بین دو کشور امضاء شود.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: ایران و بولیوی در زمینههای گفتمان انقلاب اسلامی و الهیات آزادی بخش نقاط مشترکی دارند و میتوانند در قالب موضوعات ظلام ستیزی، مقابله با استکبار و عدالت خواهی گفتوگو کنند.
وی اظهار کرد: ایران و بولیوی طعم تلخ زیاده خواهی استکبار را تجربه کردند و با تکنیکهای جنگ روانی دشمن در سیاهنمایی چهره واقعی هر دو کشور، آشنا هستیم. اگر امروز به درستی آنچه روی داده را بیان نکنیم، دیگران برای ما آن گونه که میخواهند روایت میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور بر ضرورت معرفی ایران و بولیوی به ملت دو کشور گفت: بر اساس سابقه روابط دو کشور باید مناسبات در زمینههای مختلف فرهنگی گستردهتر شود و همکاریها مستمر باشد.
وی نخستین گام برای توسعه همکاریهای فرهنگی فی مابین را آشنایی نخبگان با ظرفیتهای یکدیگر دانست و گفت: تنظیم موافقتنامه فرهنگی ایران و بولیوی در دستور کار ما قرار دارد تا در قالب آن، با استفاده از ظرفیت و توانمندیهای دو کشور در جهت شناساندن مؤلفههای فرهنگی به دو ملت اقدام کنیم.
عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: پیش از آماده شدن سند موافقتنامه فرهنگی بین دو کشور ضروری است پروژههای کوتاه مدتی چون گفتوگوی بین الادیانی بین رهبران دینی، گفتوگوی فرهنگی بین نخبگان دو کشور، کارگاههای آموزش زبان فارسی و اسلامشناسی و اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی را اجرا کنیم.
وی همچنین، تأکید کرد: با توجه به ظرفیتهایی که بین دو کشور وجود دارد، میتوانیم با برگزاری «هفته فرهنگی» گام مهمی در راستای توسعه روابط و همکاریهای فرهنگی و شناساندن فرهنگ و هنر ایران به مردم بولیوی برداریم.
احترام ویژهای برای انقلاب اسلامی ایران قائل هستیم
خانم رومینا گوادالوپه پرز راموس، سفیر بولیوی در تهران در سخنانی، به پیشینه روابط بین ایران و بولیوی اشاره کرد و گفت: نخستین دیدار رسمی مقامات دو کشور در سال 2007 میلادی با حضور هیأت ایرانی در بولیوی اتفاق افتاد که تأثیر بسیاری در تعمیق روابط به دنبال داشت.
وی اذعان کرد: ما ایران را کشور دوست و یاور بولیوی میدانیم و همواره از شرافت و زاویه دید ضد امپریالیستی جمهوری اسلامی ایران حمایت میکنیم و احترام ویژهای برای انقلاب اسلامی ایران قائل هستیم.
سفیر بولیوی در تهران در ادامه، افزود: هویت و دشمن مشترکی که ما را به هم نزدیک میکند، باعث شده روابط فی مابین بیش از پیش توسعه یابد و مایلیم توافقنامه فرهنگی را به امضاء برسانیم تا این سطح از روابط را به صورت عملی پیگیری کنیم.
وی با اشاره به سیاه نمایی از چهره واقعی انقلاب اسلامی و فرهنگ ایرانی توسط غرب با کمک بازوی رسانهای گفت: رسانههای غربی از دایره قدرت خود نمیتوانند چهره واقعی انقلاب اسلامی و فرهنگ ملت ایران را مخدوش و با دروغ پردازی درباره سوژههای مورد نظر نیز، هدف گذاری کنند.
سفیر بولیوی در تهران مطرح کرد: برای ما ارزشمند است که با کشوری دارای اصول و قواعد مبتنی بر احکام اسلامی، همکاری داشته باشیم.
وی به طرح تأسیس دانشگاه اسلامی در بولیوی اشاره و تصریح کرد: علاقهمندیم دانشگاه اسلامی در بولیوی تأسیس شود تا علاوه بر ارایه آموزههای دینی و اسلامی، شعر و هنر آموزش داده شود.
خانم رومینا گوادالوپه پرز راموس خاطرنشان کرد: مایلیم تمدن پارسی ایرانی، آزادی بیان و پیوند دوستی که بین دو ملت وجود دارد را به سایر کشورها به ویژه بولیوی معرفی کنیم.
سفیر بولیوی در تهران در پایان سخنانش، خواستار همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای ایجاد خواهرخواندگی یکی از شهرهای ایران با بولیوی و معرفی تخت جمشید و پوماپونکو به عنوان جاذبههای تاریخی دو کشور شد.
انتهای پیام/ص