• 1401/02/23 - 22:19
  • 1168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ 41

رئیس اتحادیه ناشران جهان اسلام: حرکت به سوی نشر الکترونیک گامی رو به جلو است

علی زارعی نجف‌دری گفت: حرکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به سوی عرضه کتاب الکترونیک در فضای مجازی یک حرکت رو به جلو است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی زارعی نجف‌دری، رئیس اتحادیه ناشران جهان اسلام ضمن حضور در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: مؤلفه‌های نشر در حوزه ملی با حوزه بین‌الملل کاملاً متفاوت است. ما در حوزه نشر معارف اسلامی داشته‌های بسیار بسیار غنی داریم  اما نتوانستیم که این داشته‌های غنی را در شکل و قالب مخاطب پسند ارائه کنیم. به همین جهت داشته‌های ما در عرصه جهانی به درستی شکوفا نشده است.

وی ادامه داد: در حوزه نشر بین‌الملل، غرب علیرغم این که داشته‌های مبنایی ضعیفی در حوزه علوم انسانی دارد به دلیل شکل و قالب بروز و مخاطب‌پسند خود توانسته این حوزه را در دست بگیرد. ما تا زمانی که داشته‌های غنی خود را با شکل روزآمد ارائه نکنیم با این مشکل مواجه هستیم.

رئیس اتحادیه ناشران جهان اسلام گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در زمینه انتشار استاندارد کتاب در حوزه بین‌الملل توانسته کمک‌های بسیاری را صورت بدهد، اما مسلم است که این فعالیت‌ها کافی نیست.اگر بخواهیم در جهت کافی بودن کاری انجام بدهیم باید شکل و قالب را با استاندارد بین‌الملل و ذائقه مخاطب بین‌الملل هماهنگ کنیم.

زارعی نجف‌‌دری رویکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به سوی عرضه کتاب الکترونیک در فضای مجازی را یک حرکت رو به جلو دانست و گفت: ما اگر بپذیریم نشر الکترونیک  می تواند مکمل نشر فیزیکی باشد، هم به پیشرفت نشر مکتوب و هم به پیشرفت  نشر الکترونیک کمک کرده‌ایم.

وی اظهار داشت: اگر بخواهیم این دو حوزه را به عنوان دو حوزه جدا نگاه کنیم هر دو وجه نشر ضربه می‌خورند. راه تقویت این حوزه در ایجاد ارتباط و هم‌پوشانی میان دو حوزه نشر مکتوب و الکترونیک است. ما باید نشر الکترونیک و مکتوب را با یکدیگر سازگار کنیم.

رئیس اتحادیه ناشران جهان اسلام در پایان سخنانش، گفت:ما گمان می‌کنیم نشر الکترونیک رقیب نشر مکتوب است. تا این دیدگاه وجود داشته باشد هیچ‌کدام از این سویه‌های نشر پیشرفت نخواهند کرد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.