حضور اساتید و هنرمندان صنایع دستی آسیایی در جشواره بینالمللی صنایع دستی فجر
با مشارکت مرکز هماهنگیهای فرهنگی ACD، اساتید و هنرمندان صنایع دستی آسیایی در جشواره بینالمللی صنایع دستی فجر حضور مییابند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دومین نشست مرکز مرکز هماهنگیهای فرهنگی گفتوگوی همکاری آسیا (CCCACD) و معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور محمد جعفریملک، رئیس مرکز CCCACD و احمد عبدالهپور، معاون آن مرکز، خانم ویدا توحدی، مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی در خصوص بررسی چگونگی همکاری و مشارکت طرفین برای برگزاری جشنواره بینالمللی صنایع دستی فجر و تعیین شرایط حضور مدعوین خارجی برگزار شد.
خانم توحدی اظهار داشت: جشنواره بینالمللی صنایع دستی فجر ضمن اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد، دومین سال است که تجربه بینالمللی خود را کسب میکند و علاقهمندیم تا این جشنواره به شکلی آبرومند و در خور نام جمهوری اسلامی ایران برگزار شود.
وی زمان شروع جشنواره را 28 بهمن و تاریخ اختتامیه را اول اسفند اعلام کرد که در اختتامیه تصمیم داریم از سفرا و وزرای کشورهای علاقهمند به حضور در جشنواره دعوت کنیم.
عبدالهپور با بیان اینکه این جلسه ادامه نشست اول با حضور خانم جلالی، معاون صنایع دستی است، گفت: این نشست برای اجرایی شدن توافقات اولیه مبنی بر مشارکت در برنامههای مورد علاقه طرفین برگزار میشود.
وی اظهار داشت: ما باید از ظرفیت ریاست دورهای جمهوری اسلامی ایران بر ACD و ریاست دائمی ایران بر مرکز هماهنگیهای فرهنگی و گردشگری ACD نهایت استفاده را ببریم تا بخش بینالملل این جشنواره به نحوه صحیح برگزار شود.
عبدالهپور با اشاره به برنامههای متنوع مرکز CCCACD در حوزهای فرهنگی و گردشگری گفت: اکنون که در فصل تهیه برنامه و بودجه سال آینده هستیم، پیشنهاد میکنم معاونت صنایع دستی هم اکنون دو برنامه «تجلیل از خادمان فرهنگی آسیا» در حوزه صنایع دستی و «برگزاری اولین هفته فرهنگی» ACD را در برنامههای سال آینده خود پیشبینی کند.
خانم توحدی با استقبال از پیشنهادهای فوق اظهار داشت که با پیش بینی و اجرای این برنامهها در حوزه صنایع دستی میتوان جایگاه محوری، تاریخی و تمدنی ایران را در جهان تثبیت کرد.
جعفریملک پیشنهاد کرد با توجه به اینکه پرداختن به «حوزه زنان فرهیخته آسیایی» یکی از برنامههای مصوب CCCACD است، لذا میتوان بخشی از برنامه خادمان فرهنگ آسیا را به زنان اختصاص داد و در صورت انجام این کار میتوان مراکز تخصصی دیگری را هم به مشارکت دعوت کرد.
در پایان این نشست، مقرر شد «پوستر فراخوان جشنواره بینالمللی صنایع دستی فجر» با اضافه شدن لوگوی مرکز CCCACD از طریق دبیرخانه ACD، سفرای کشورهای عضو مستقر در تهران و شبکه رایزنان فرهنگی ایران در کشورهای حوزه ACD در سطح منطقه اطلاع رسانی شود.
انتهای پیام/