• 1401/03/02 - 15:05
  • 751
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
محمدرضا بهمنی:

تکالیف اولویت دار دستگاه‌ها برای توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی در سند ابلاغی، مشخص شده است

مسئول دبیرخانه شورای توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی کشور گفت: این دبیرخانه با ابلاغ مصوبه جلسه اول شورا به دستگاه‌ها تلاش می‌کند نحوه اجرای تکالیف اولویت دار آن‌ها را پیگیری کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،‌ محمدرضا بهمنی در حاشیه نخستین جلسه شورای توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی که صبح امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با شروع و برگزاری اولین جلسه شورا، وارد مرحله اجرایی سازی سند توسعه محصولات و خدمات فرهنگی شده ایم. بر اساس ساز و کار سند، ریاست شورا بر عهده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری شورا بر عهده ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گذاشته شده است ضمن اینکه کارگروه‌هایی هم ذیل شورا قرار دارند.

بهمنی افزود: جلسه نخست هماهنگی میان دستگاه‌های عضو شورا نیز برگزار شد، زیرا برخی از دستگاه ها، در زمان تدوین سند حضور اصلی و موثری نداشته، اما عضو شورا بوده اند بنابراین لزوم هماهنگی بسیار اهمیت داشت.

معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: همچنین اقدامات اولویت بندی شده در بسته هایی، با مرور اقدامات اولیه تقدیم دستگاه‌ها شد.

بهمنی، بسته‌های ارائه شده به دستگاه‌ها را در ۵ اولویت شامل سیاستگذاری و تنظیم گری در حوزه صادرات محصولات فرهنگی، کیفیت و استاندارد‌های تولیدات برای صادرات محصولات فرهنگی، منابع مالی و سرمایه گذاری در حوزه صادرات محصولات فرهنگی، بازاریابی و تبلیغات برای صادرات محصولات فرهنگی و آموزش و توانمند سازی فعالان برای تقویت دانش و مهارت صادرات محصولات فرهنگی اعلام کرد.

بنابر این گزارش، نخستین نشست «شورای توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی کشور» به ریاست محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صبح امروز، دوشنبه، دوم خردادماه در محل حوزه ریاست این سازمان برگزار شد. در این مراسم، از پوستر «اولین رویداد شناسایی و حمایت از ایده‌ها، محصولات و شرکت‌های نوآفرین فرهنگی عرصه بین‌الملل» رونمایی به عمل آمد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.