• 1401/02/04 - 09:28
  • 1290
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نسخ خطی نخجوان:

توسعه روابط دانشگاهی ایران و نخجوان در کانون توجه ماست

فرمان خلیل اف در دیدار وابسته فرهنگی کشورمان در نخجوان تأکید کرد: توسعه روابط علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران و نخجوان همواره در کانون توجه آکادمی ملی علوم آذربایجان شعبه نخجوان قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوالفضل ربیعی، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نخجوان با فرمان خلیل اف، رئیس بنیاد نسخ خطی آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان شعبه نخجوان و فخرالدین ایلازوف، رئیس بخش جمع آوری نسخ خطی بنیاد و از اساتید برجسته زبان و ادبیات فارسی و نماینده اداره امورخارجه نخجوان در محل اتاق شرق شناسی (اتاق ایران) این بنیاد، دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرمان خلیل اف در سخنانی، ارتباطات بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خودمختار نخجوان را رو به افزایش ارزیابی کرد و افزود: آقای واصف طالب اف، رئیس مجلس عالی جمهوری خودمختار نخجوان نیز از توسعه روابط علمی و دانشگاهی بین ایران و نخجوان حمایت و توصیه می‌کند.

رئیس بنیاد نسخ خطی آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان شعبه نخجوان اظهار داشت: توسعه روابط علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران و نخجوان همواره در کانون توجه آکادمی ملی علوم آذربایجان شعبه نخجوان قرار دارد.

وی ادامه داد: علاقه‌مندیم روابط علمی و دانشگاهی بنیاد نسخ خطی آکادمی ملی علوم آذربایجان شعبه نخجوان با ایران بیشتر توسعه یابد و همکاران ما در کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها و برنامه‌های علمی و دانشگاهی ایران شرکت کنند.

فرمان خلیل اف اظهار امیدواری کرد روابط علمی و دانشگاهی بین ایران و نخجوان در آینده نزدیک توسعه و افزایش یابد.

تأکید بر برقراری هرچه بیشتر ارتباطات فرهنگی، علمی و دانشگاهی

ربیعی، وابسته فرهنگی کشورمان در نخجوان نیز در این دیدار، بر توسعه بیش از پیش همکاری‌های فرهنگی و علمی، اسناد و نسخ خطی ایران و نخجوان تاکید کرد.

وی همچنین، گفت: با توجه به اینکه مسئولین عالی رتبه ایران و نخجوان بر ارتقاء و توسعه روابط فی مابین تأکید دارند، این امر فرصت مغتنمی برای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی، اسناد و نسخ خطی است و امیدوارم در این راستا اقدامات و پروژه‌های مشترکی انجام پذیرد.

ربیعی اضافه کرد: در ملاقات قبلی یکی از پیشنهادات شما، امضای توافقنامه همکاری بین بنیاد نسخ خطی آکادمی ملی علوم آذربایجان شعبه نخجوان و دانشگاه تبریز مطرح شد و هماهنگی لازم برای امضای آن از طرف این نمایندگی با دانشگاه تبریز انجام پذیرفت. چنانچه این تفاهم نامه به امضا می‌رسید موضوعات و نقشه راه همکاری‌های مشترک با استفاده از ظرفیت‌های طرفین مشخص و در مسیر اجرایی قرار می‌گرفت.

وی در ادامه سخنانش، تأکید کرد: وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نخجوان همانند پلی برای برقراری هرچه بیشتر ارتباطات فرهنگی، علمی و دانشگاهی فی مابین تلاش می‌کند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.