رئیس بخش مطالعات بنیاد تحقیقات ملی یونان تأکید کرد:
تلاش برای معرفی تاریخ و تشابهات فرهنگی دو ملت ایران و یونان
خانم زورناجی در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان در یونان با بیان راههای گسترش روابط فرهنگی ایران و یونان گفت: ما در بخش مطالعات یونان، ایران و رم باستان بنیاد تحقیقات ملی یونان برای معرفی تاریخ و تشابهات فرهنگی دو ملت تلاش میکنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی نیکخواه قمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان ضمن بازدید از بنیاد تحقیقات ملی یونان با خانم آنتیقونی زورناجی، رئیس بخش مطالعات یونان، ایران و رم باستان دیدار و گفتوگو کرد.
زوناجی توضیحات جامعی در خصوص پایگاه اینترنتی دپارتمان مطالعات باستان ارائه کرد و گفت: ایران و یونان دو کشوری با تاریخ چندین هزارساله هستند که همواره تعاملات مختلفی با یکدیگر داشتند.
وی اظهار داشت: ما در این مرکز با کار حرفهای و آکادمیک سعی در شناخت هرچه بهتر تاریخ دو ملت و تشابهات بین آنها داریم.
رئیس بخش مطالعات یونان، ایران و رم باستان افزود: تاکنون تحقیقات ارزشمند و گستردهای را در حوزه پایگاههای اینترنتی تاریخی ایران انجام دادهایم که میتوانید این تحقیقات را با ذکر جزییات در پایگاه اینترنتی ما مطالعه کنید.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۰۸ کتابی تحت عنوان «ایران و یونان باستان، ارتباطات بینافرهنگی» با همکاری مرکز تحقیقات ملی یونان، رایزنی فرهنگی ایران و دفتر یونسکو یونان منتشر شده که شامل مجموعه مقالات و تحقیقاتی است که اندیشمندان دو کشور قرابتهای فرهنگی ایران و یونان را از دوران باستان مورد نقد و بررسی آکادمیک قرار داده و حوادث بین این دو کشور را با ذکر منابع موجود بیان میکند.
زوناجی تأکید کرد: این کتاب حاوی محتوای ارزشمندی است که مناسب است در دسترس عموم قرار گرفته و در پایگاه اینترنتی iranohellenica.eie.gr منتشر شود.
نیکخواه قمی، رایزن فرهنگی کشورمان در یونان نیز در ادامه این دیدار، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای رایزنی فرهنگی به معرفی پایگاه اینترنتی فرهنگ ایران پرداخت و گفت: این پایگاه اینترنتی به نشانی iranculture.gr نیز اطلاعات جامعی از معرفی ایران امروز ارائه میدهد که ترکیب ایندو میتواند شناخت عمیقی به مخاطبان ارائه کند، لذا پیشنهاد میکنم هر یک از این پایگاهها به عنوان پیوند اصلی به معرفی پایگاه دیگر بپردازد.
وی اظهار داشت: در خصوص انتشار رایگان نسخه الکترونیکی کتاب «ایران و یونان باستان، ارتباطات بینافرهنگی» موافقت خود را به صورت مکتوب اعلام خواهیم کرد و در بخش کتابخانه الکترونیک پایگاه اینترنتی فرهنگ ایران در دسترس عموم قرار میدهیم.
انتهای پیام/ص