• 1400/12/23 - 18:24
  • 762
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در بلغارستان:

تقویت همکاری‌های مشترک فرهنگی بستر مناسبی برای افزایش مناسبات دوجانبه است

عباسی در دیدار رئیس مرکز مطالعات و زبان‌های شرقی دانشگاه صوفیه بیان کرد: تقویت همکاری‌های مشترک فرهنگی بستر مناسبی برای افزایش مناسبات دوجانبه است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عبدالرضا عباسی، سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان ضمن بازدید از دانشگاه صوفیه با ایوو پانوف، رئیس مرکز مطالعات و زبان‌های شرقی این دانشگاه و خانم سیرما کاستادینوا، رئیس بخش ایرانشناسی این دانشگاه دیدار کرد.

پانوف در سخنانی، با اشاره به وجود اشتراکات فرهنگی میان دو کشور ایران و بلغارستان ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های مرکز شرق شناسی و بخش ایرانشناسی دانشگاه صوفیه با رایزنی فرهنگی بیش از گذشته شود.

رئیس مرکز مطالعات و زبان‌های شرقی دانشگاه صوفیه گفت: امسال (سال 2022) سی امین سالگرد تاسیس رشته ایرانشناسی در دانشگاه صوفیه است و بنا داریم در نیمه دوم سال یک کنفرانس بین‌المللی با این موضوع برگزار کنیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه دولت بلغارستان از استمرار فعالیت رشته ایرانشناسی دانشگاه صوفیه حمایت جدی داشته و دارد.

پانوف خواستار همکاری رایزنی فرهنگی و سفارت ایران برای تجهیز بخش ایرانشناسی و اتاق ایران و کتابخانه این بخش به ویژه تأمین کتاب‌های جدید و تازه منتشر شده در خصوص ایران و فرهنگ و تمدن و ادبیات فارسی شد.

عباسی نیز در سخنانی، بخش ایرانشناسی دانشگاه صوفیه را یکی از مراکز مهم آموزش و گسترش زبان و ادبیات فارسی و تربیت ایرانشناسان بلغارستان معرفی کرد و گفت: ظرفیت و توانمندی دانشگاه صوفیه در فعالیت‌های علمی، تحقیقی و آموزشی مرتبط با زبان فارسی و ایران مورد تایید و تاکید مسئولین ذیربط در ایران بوده و هست و ما با افتخار به دنبال افزایش سطح همکاری‌های دوجانبه و تقویت فعالیت‌های مشترک در این خصوص هستیم.

سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان در بلغارستان به همزمان شدن سی امین سالگرد تأسیس رشته ایرانشناسی در دانشگاه صوفیه با  125مین سالروز آغاز روابط بین دو کشور ایران و بلغارستان اشاره کرد و گفت: می‌توانیم با همفکری هم برنامه‌ها و فعالیت‌های مشترکی را تعریف و عملیاتی کنیم.

وی اضافه کرد: رایزنی فرهنگی آمادگی این را دارد که هماهنگ کند برخی اساتید و شخصیت‌های علمی و فرهنگی ایران در کنفرانس بین المللی سی امین سالگرد تأسیس ایرانشناسی حضور داشته باشند.

عباسی در ادامه، افزود: ما آمادگی داریم ضمن حمایت از اعزام دانشجویان و اساتید بخش ایرانشناسی به ایران برای شرکت در دوره‌های دانش افزایی، فعالیت‌هایی نظیر برپایی شب‌های شعر و بزرگداشت شخصیت‌های فرهنگی و ادبی ایران، تهیه کتاب‌های جدید در موضوع ایران معاصر و زبان فارسی نشست‌های ادبی و علمی، نمایش فیلم‌های ایرانی، مسابقات کتابخوانی در خصوص فرهنگ و تمدن ایران و ... حمایت کنیم و یا بطور مشترک اجرا کنیم.

در پایان این دیدار از کلاس‌های زبان فارسی، لابراتوار زبان، اتاق ایرانشناسی و کتابخانه مرکز شرق شناسی و بخش ایران شناسی بازدید به عمل آمد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.