رئیس بخش بانوان حسینیه هال پیشاور:
ترویج فرهنگ فاطمی تنها راه برونرفت جامعه از مشکلات است
سیده نسیم نقوی در کنفرانس «تأسی بانوان از ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا(س)» در پیشاور اظهار کرد: ترویج فرهنگ فاطمی تنها راه برونرفت جامعه از مشکلات است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت میلاد با سعادت دخت نبی اکرم(ص) حضرت فاطمه زهرا(س)، به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور و با مشارکت شاخه بانوان نهضت بینالمللی منهاج القرآن و اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان اداره کل همکاریهای فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، کنفرانس «تأسی بانوان از ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا(س)» در سالن امام خمینی(ره) خانه فرهنگ کشورمان برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش کلیپ ویدئوی سخنرانی مریم اردبیلی، مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران به زبان انگلیسی آغاز شد.
اردبیلی، مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در سخنانی، اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) تمام زندگی خود را برای دستیابی به آزادی حقیقی فدا کرد. ایشان چگونه زندگی کردن در راه مستقیم، رفتار در خانواده و هدایت و راهنمایی جامعه و نسلهای آینده و شناخت وظیفه حقیقی انسان را به ما آموختند.
وی با اذعان اینکه حضرت زهرا(س) نمونه کاملی برای همه انسانها به ویژه زنان هستند، گفت: امام خمینی(ره) میفرمایند: «بدون حضور فعال زنان در برپا نمودن انقلاب اسلامی در ایران این امر محقق نمیشد.» و حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) تأکید میکنند: «زنان نیمی از جمعیت جامعه بوده و برای پیشرفت جامعه و آینده بهتر نقش ایشان بسیار حائز اهمیت است.»
مشاور شهردار یادآور شد: امیدواریم خواهران پاکستانی حضرت فاطمه زهرا(س) را در زندگی خود الگو قرار دهند.
حضرت زهرا(س) بهترین اسوه عالم است
فرح عاقل شاه، سناتور و نماینده مجلس پاکستان از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی افزود: خداوند باری تعالی در قرآن کریم، رسول گرامی اسلام(ص) را الگویی شایسته و اسوهای حسنه برای مؤمنان معرفی کرده است و این الگوپذیری هیچ تفاوتی برای زن و مرد وجود نداشته، اما به دلیل خلق و خوی و مسئولیتهای خاص زنانه، لازم است زنان از جنس خود نیز، الگویی داشته باشند تا به لحاظ پذیرش الگو و روشن شدن مصادیق اسوه پذیری، در راه و رسم و سیره اخلاقی و خانوادگی به او اقتدا کنند.
وی اضافه کرد: پیامبر(ص)، حضرت فاطمه(س) را از وجود خود دانسته و بارها در جمع مؤمنین فرموده است: فاطمه(س) پاره ی تن من است. وجود فاطمه(س) از وجود رسول خدا(ص) جدا نبوده و سیره ی ایشان جلوه دیگری از سیره ی پیامبر است.
فرح عاقل شاه بیان کرد: هرکسی به اندازه معرفت و بندگیاش در برابر خدا، رفتار خود را سامان میبخشد. در زندگی فاطمه(س)، خدا محوری بیش از هر چیز دیگر به چشم میخورد و در تمام جلوههای رفتار و گفتار ایشان حضور دارد.
شاهین قریشی، رئیس آکادمی تنزیل و فعال اجتماعی نیز در سخنانی در این همایش، اظهار کرد: حضرت فاطمه الزهرا(س) اسوه تمام و کمال نورانی، عزیزترین فرزند حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی(ص) بوده و پیامبر اکرم(ص) در آن زمان که عرب دخترانشان را زنده به گور میکردند، با احترام ویژه به ایشان و با مطرح کردن حقوق زنان، نه در شعار بلکه درس عملی دوست داشتن دختران و احترام به جایگاه واقعی زنان را به تمام بشریت آموختند.
روبینه معین، رئیس شاخه بانوان نهضت بینالمللی منهاج القرآن مطرح کرد: دلیل عشق حضرت نبی(ص) به فاطمه زهرا(س)، یکی از موارد مهم ذکر شده در منابع روایی است. به نقل منابع تاریخی، پیامبر(ص) عنایت و عشق خاصی به حضرت زهرا(س) داشته و همواره ایشان را در آغوش گرفته و میبوسیدند.
وی ادامه داد: وجود مقدس حضرت زهرا(س) به عنوان هدیهای الهی، اسوهای بی بدیل نه تنها برای مسلمانان بلکه تمام جهان برای زنان صالح، پرهیزگار و آزاده است.
معین یادآور شد: تأسی از این بانوی آسمانی و عمل به آموزهها و رفتار خداپسندانه ایشان، ضامن سعادت و عاقبت به خیری خواهد بود.
نزهت، فعال امور اجتماعی بانوان پیشاور همچنین، بیان کرد: تأسی از ابعاد مختلف شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) در میان زنان مسلمان براساس دستورات دین مبین اسلام بوده و اهمیت به خانواده و تربیت فرزندان صالح در سایه اقتدا به این بانوی بی بدیل خلقت، رمز موفقیت زنان در دنیا و آخرت است.
سیده نسیم نقوی، رئیس بخش بانوان حسینیه هال پیشاور و رئیس دسته عزاداری زینبیه با تأکید بر پیروی از بعد همسرداری و اداره امور خانه حضرت زهرا(س) گفت: بزرگترین موفقیت و ارزش زنان در تمام شئون زندگی، ایجاد آرامش، امنیت و خشنودی در فضای خانواده است که این را زنان مسلمان تنها با تقلید از حضرت زهرا سلام الله علیها میتوانند بدست آورند.
وی ادامه داد: در سیره عملی حضرت زهرا(س) توجه به اعتماد به نفس فرزندان، مقابله با سختیها، ظلم و بی عدالتی کاملاً مشهود بوده و با پیروی از این سیره، زنان عالم میتوانند جامعه و جهان کنونی را اصلاح کند.
رئیس بخش بانوان حسینیه هال پیشاور افزود: ترویج فرهنگ فاطمی به عنوان نمونهای کامل راهگشای رهایی از مشکلات و بی سامانیها در جامعه معاصر و الگو برداری از شخصیتهای فضای مجازی و اروپاییان، موجب سست شدن و از بین رفتن بنیان خانواده میشود.
دیگر سخنرانان در این کنفرانس با تأکید بر پیروی از آموزههای انسان ساز بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) گفتند: تنها راه سعادت در زندگی دنیوی و اخروی الگو قرار دادن و عمل به فرامین این بانوی آسمانی برای دستیابی به زندگی راستین با عزت به دور از تعلقات دنیایی و نفسانیات انسانی است.
بنابر این گزارش، نمایشگاه کتابهای منتشر شده توسط نهضت بینالمللی منهاج القرآن در خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) و اهل بیت(ع) در حاشیه این کنفرانس در معرض بازدید شرکت کنندگان قرار گرفت.
انتهای پیام/ص