• 1400/12/24 - 12:56
  • 768
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تجلیل از خالق اثر مستند «اربعین» در باکو

آل چین آقازاده با عنوان اثر مستند اربعین از جمهوری آذربایجان جایزه ویژه هیأت داوران هفتمین جایزه جهانی اربعین را از رایزنی فرهنگی کشورمان در باکو دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هفتمین جایزه جهانی اربعین، روز چهارشنبه (27 بهمن‌ماه) با برگزاری آیین اختتامیه و اعلام نفرات برگزیده در بخش‌های عکس، فیلم حرفه‌ای، فیلم مردمی، سفرنامه، فعالان مجازی و کتاب به کار خود پایان داد.

برگزیدگان هفتمین دوره جایزه جهانی اربعین با حضور محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و محمدرضا بهمنی‌خدنگ، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی معرفی شدند.

آثار ارسالی هنرمندان هفتمین دوره از جایزه جهانی اربعین از کشورهای عراق، ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان، افغانستان، تایلند، انگلیس و صربستان در این رویداد بین‌المللی تقدیر شدند و جوایزی به آنان اهدا شد.

آل چین آقازاده، کارگردان آذربایجانی با عنوان اثر مستند اربعین جایزه ویژه هیأت داوران هفتمین جایزه جهانی اربعین را از رایزنی فرهنگی کشورمان در باکو دریافت کرد.

وی با یک فیلم کوتاه و مستند در هفتمین جایزه جهانی اربعین شرکت کرده بود، توانست حس زیبایی از شرکت کنندگان کشورهای غربی را در راهپیمایی اربعین حسینی به تصویر بکشد و در این مسابقه بین‌المللی در بین سه نفر اول این جشنواره قرار بگیرد.

آقازاده که به دلیل شرایط کرونایی نتوانسته بود در این مراسم حضور یابد، با حضور در رایزنی فرهنگی کشورمان در باکو جایزه خود را از پورمرجان، رایزن فرهنگی کشورمان دریافت کرد.

در این مراسم، اورخان محمدزاده، تولید کننده و دستیار کارکردان این مستند، جاوید علی اف، دبیر علمی مرکز تخصصی مطالعات فرهنگی و خانم سامره از وزارت فرهنگ آذربایجان حضور داشتند.

آقازاده ضمن تشکر از رایزنی فرهنگی ایران برای تسهیل حضور اثر هنری وی در این جشنواره بسیار مهم دینی در ایران از تجربه چند دوره حضور خود در اربعین گفت: وصف حال و هوای اربعین حتی با ساعتها فیلم ممکن نیست و این توفیق بزرگی برای ما بود که توانستیم گوشه‌ای از حس زیبای عشق حسینی را در قالب یک فیلم مستند کوتاه به تصویر بکشیم و مقبول داوران جشنواره قرار بگیرد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.