• 1401/05/26 - 12:23
  • 528
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در دفتر مرکزی صندوق اعتباری هنر مطرح شد؛

تأکید بر نقش‌آفرینی افزون‌تر هنرمندان و اصحاب رسانه در تعاملات فرهنگی عرصه بین‌الملل

موضوع توسعه بازار محصولات و خدمات هنرمندان ایرانی به بازارهای جهانی با همکاری صندوق اعتباری هنر و مؤسسه بین‌المللی الهدی در نشست تعیین محورهای برنامه جامع اقدام مشترک سه ساله بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست تعیین محورهای برنامه جامع اقدام مشترک سه ساله مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی با مدیرعامل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل دفتر مرکزی این صندوق، برگزار شد.

در این نشست، محمدرضا بهمنی‌خدنگ، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اسدی‌موحد، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی، مولایی، عضو هیأت مدیره مؤسسه و تنی چند از کارشناسان مؤسسه، حضور داشتند.

مهمترین محور این نشست، بررسی شیوه‌های اجرایی و عملیاتی همکاری‌ها و هم افزایی مؤسسه بین‌المللی الهدی با نهادهای فرهنگی همتراز در کشور از جمله صندوق اعتباری هنر به منظور ارتقاء سطح فعالیت‌‌های فرهنگی هنری فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای عضو شبکه مخاطبان و ذینفعان صندوق حمایت از هنرمندان کشور از پهنۀ داخلی به فعالیت و اثربخشی در سطح بین الملل بود.

همچنین در این نشست، سایر زمینه‌های فرهنگی ـ اجرایی دو نهاد در عرصه‌های فراسرزمینی نیز بررسی و تصمیمات مقدماتی لازم اتخاذ شد.

مدیرعامل صندوق هنرمندان بر نقش راهبردی مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی برای پیاده سازی و اجرای برنامه‌های راهبردی صندوق اعتباری هنر در محور توسعۀ صادرات فرهنگی و رونق اقتصاد فرهنگ با هدف توانمندسازی افزون‌تر فعالان هنری، رسانه‌ای و فرهنگی عضو صندوق حمایت از هنرمندان تأکید کرد.

وی پیشنهاد تعریف پروژه‌های مشترک در بستری هم افزا به منظور طراحی، تدوین و انتشار اطلس ذائقه شناسی و بازار سنجی محصولات حوزه هنرهای تجسمی و صنایع خلاق ایرانی در کشورهای حوزه‌های مختلف جغرافیای فرهنگی جهان را داد.

پوراحمدی بر نقش محوری و بی بدیل مؤسسه الهدی به عنوان حلقۀ واسط مابین هنرمندان کشور و رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف به عنوان دیده‌بانان و مجریان عملیاتی ـ میدانی این عرصه فرهنگی بین‌المللی تأکید کرد.

بهمنی، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنانی، ضمن تأکید بر نقش پررنگ پلتفرم فرهنگی بین‌المللی صبا برای معرفی آثار هنرمندان و صنعتگران صنایع خلاق ایرانی در عرصه جهانی که توسط مؤسسه العاده مدیریت و به روز رسانی خواهد شد، مدیران صندوق حمایت از هنرمندان کشور را برای اجرای برنامه‌های مشترک تولید محتوای فاخر و اثربخش در حوزه‌های پر مخاطب شبکه‌های مجازی با هدف معرفی و بازشناسی آثار هنری هنرمندان ایرانی در عرصه بین‌المللی با همکاری و نقش‌آفرینی رایزنان فرهنگی تحت مدیریت مؤسسه الهدی به عنوان رابط و حلقۀ واسط داخل کشور دعوت کرد.

در ادامه، مقرر شد اقدام مشترک در حوزه تدوین 1- اطلس بازارشناسی هنرهای ایرانی در خارج از کشور 2- برگزاری تورهای فرهنگی و تعاملی هنرمندان ایرانی با هنرمندان همتراز خارجی 3- برگزاری اجلاس بین المللی معرفی ظرفیت‌های تولیدات هنری هنرمندان ایرانی، صنایع دستی و خدمات فرهنگی هنری به مخاطبان غیر ایرانی علاقه مند به تولیدات هنری و صنایع خلاق ایرانی تا پایان سال جاری با همکاری صندوق اعتباری هنر موثر و مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی با همکاری و پشتیبانی معاونت همکاری‌های علمی فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، عملیاتی و اجرا شود.

همچنین، توافق نامه اجرایی نحوه همکاری‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت صندوق اعتباری هنر با مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی تا اواسط شهریورماه جاری در حضور مقامات ارشد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به امضای مدیران عامل مؤسسه خواهد رسید.

انتهای پیام/ص

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.