• 1402/03/09 - 10:31
  • 609
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مفتی بلگراد:

به دنبال پیدا کردن نقطه مشترک با ادیان الهی هستیم

مصطفی یوسف سپاهیچ در دیدار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزاری گفت‌وگوهای دینی اسلام و مسیحیت ارتدوکس را ضروری برشمرد و تأکید کرد: ما به دنبال پیدا کردن نقطه مشترک با ادیان الهی هستیم و این چیزی است که قرآن کریم به ما آموزش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رئیس شورای سیاستگذاری گفت‌وگوی ادیان ایران در رأس هیأتی متشکل از حجج اسلام حسینی کوهساری، معاون ارتباطات حوزه‌های علمیه، حسن رضایی، رئیس پژوهشگاه جامعة المصطفی(ص) العالمیه و خانم زهرا رشیدبیگی، رئیس اداره ارتدوکس مرکز گفت‌وگوی ادیان ضمن حضور در مسجد بایراکلی با مصطفی یوسف سپاهیچ، مفتی بلگراد و محمد سپاهیچ، رئیس شورای عالی مسلمانان دیدار کردند.

در این دیدار که امیر پورپزشک، رایزن فرهنگی و رضایی، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در صربستان نیز حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور با اشاره به نزدیکی دیدگاه‌های دو کشور ایران و صربستان گفت: ما در پی روابط نزدیکتر با این کشور هستیم و برگزاری دور سوم گفت‌وگوها فرصتی را ایجاد کرد تا توفیق دیدار با شما را نیز داشته باشیم.

لزوم ارائه آموزه‌های دینی در قالب‌های جدید و جذاب برای جذب جوانان به معنویت

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: هدف از برگزاری گفت‌وگوهای دینی، جستجوی مشترکات است. بحران معنویت یک بیماری است و شرایط هر روز سخت تر می‌شود. بسیاری از جوانان بجای اینکه آموزه‌های خود را از کلیسا و مساجد بگیرند در اتاق‌های بسته از شبکه‌های اجتماعی شیطانی دریافت می‌کنند و بالطبع این امر مسئولیت دینداران را برای ارائه آموزه‌های خود در قالب‌های جدید و جذاب بیشتر می‌کند.

مصطفی یوسف سپاهیچ، مفتی بلگراد در سخنانی، با بیان اینکه بیش از 270 مسجد دارای محراب در بلگراد وجود داشت، ولی امروز تنها یک مسجد با قدمت 500 ساله باقی مانده است گفت: این در حالی است که بلگراد به لحاظ ژئواستراتژیکی پل شرق و غرب است. ما سال‌هاست که به دنبال مجوز ساخت یک مرکز بزرگ اسلامی در بلگراد هستیم، زیرا تعداد مسلمانان این شهر بسیار زیاد است و این یک نیاز ضروری خواهد بود.

وی ضمن بیان مطلب فوق، ابراز کرد: رابطه جامعه اسلامی ما با دولت صربستان هر روز بهتر می‌شود و در آموزش‌های دینی دبستان و دبیرستان ما وارد سیستم آموزشی این کشور شده است. 

مفتی بلگراد افزود: ما به دنبال پیدا کردن نقطه مشترک با ادیان الهی هستیم و این چیزی است که قرآن کریم به ما آموزش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: جامعه دچار شکست هویتی شده است، شما در برنامه کنفرانس گفت‌وگوی دینی خود می‌توانید با ارائه آموزه‌های اسلامی به غنای این جامعه کمک کنید.

بنابر اعلام این خبر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رئیس شورای سیاستگذاری و هماهنگی گفت‌وگوی ادیان ایران در رأس هیأتی بلندپایه از جمهوری اسلامی ایران به دعوت پاتریارک پورفیریه؛ اسقف اعظم صربستان و به منظور شرکت در گفت‌وگوهای دینی اسلام و مسیحیت ارتدوکس به صربستان سفر کرده است. دیدار با پاتریارک پورفیریه، ولادیمیر اورلیچ؛ رئیس مجلس صربستان، خانم مایا گویکوویچ؛ نخست وزیر و وزیر فرهنگ صربستان، دبیر دولت و رئیس بخش ادیان در وزارت دادگستری صربستان و اندیشمندان این کشور از جمله برنامه‌های سفر سه روزه رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به صربستان است.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.