• 1401/09/28 - 15:16
  • 1234
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزیدگان هفته پژوهش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی شدند + عکس

برگزیدگان هفته پژوهش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش‌های ایده‌های برتر، پایان‌نامه‌های برتر، مقالات، کتاب (ترجمه)، غیر داوطلبانه، رساله پایان مأموریت، گزارش‌های رصدی شایسته تقدیر، پیشکسوتان شایسته تجلیل، مترجم و پژوهشگر ممتاز معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیین گرامیداشت «هفته پژوهش و پژوهشگران» پیش از ظهر امروز (28 آذرماه) با حضور محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اندیشمندان و پژوهشگران حوزه بین‌الملل در حسینیه الزهرا(س) این سازمان برگزار و بیانیه پایانی این همایش توسط امیر حشمتی، رئیس گروه مطالعات روابط فرهنگی بین‌المللی قرائت شد.

اسامی برگزیدگان هفته پژوهش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به شرح ذیل است:

ایده‌های برتر:

«آسیب شناسی ساختار رفتاری در کنشگری فرهنگی بین‌الملل و ارایه مدل بهینه با تأکید بر نظریه اریک برن» ارایه شده توسط بهروز عباس‌زاده

«تشکیل کانون همیاران فرهنگی» ارایه شده توسط ابوالقاسم مختاریان

پایان‌نامه‌های برتر:

رتبه اول: پایان‌نامه کارشناسی ارشد رویا اسدی با عنوان «تحلیل محتوای گفت‌وگوهای بین ادیانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی یک دهه اخیر»

رتبه دوم: رساله دکتری پریسا پورعلی با عنوان «مطالعه تطبیقی دیپلماسی فرهنگی ایران و ترکیه در عراق» (2003تا2018)

رتبه سوم: پایان‌نامه کارشناسی ارشد علیرضا وزین با عنوان «تأثیر فرانکوفونی بر دیپلماسی فرهنگی فرانسه در آفریقا» (1991تا2018)

مقالات:

«تحلیل گفتمان سند اولیه الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت» تألیف هاتف پوررشیدی

«نشانه شناسی اندیشه سیاسی آیت‌الله نمر» تألیف هادی آجیلی

مقاله «بایسته‌ها و نبایسته‌های دیپلماسی ترجمه به زبان انگلیسی» تألیف محمدصادق امینی

کتاب (ترجمه):

برگردان عربی به فارسی کتاب «جنبش قرآن بسندگان در ترازوی قرآن کریم» توسط محمد حسین امیر اردوش

برگردان ترکی استانبولی به فارسی کتاب «مطالعات تمدنی از نگاه اندیشمندان مسلمان ترک» توسط علیرضا دانش نیا

مترجم ممتاز:

رسول اسماعیل‌زاده‌دوزال

پژوهشگر ممتاز:

علی‌اکبر ضیایی

غیر داوطلبانه:

نمایندگی‌های برتر در بخش مطالعات: نمایندگی‌های فرهنگی ایران در دهلی‌نو، باکو و اسلام‌آباد (آسیا و اقیانوسیه)، نمایندگی‌های فرهنگی ایران در آتن (اروپا و آمریکا) و نمایندگی‌های فرهنگی ایران در بغداد و الجزیره (آفریقا و عربی)

رساله پایان مأموریت:

سید حسن عصمتی – سنگال

عادل خانی – چین

کبریایی‌زاده – قزاقستان

گزارش‌های رصدی شایسته تقدیر:

1-       ایران هراسی در قاب ترویج تشیع در کشورهای عربی

2-       مطالعه تطبیقی دیپلماسی فرهنگی سه کشور ایالات متحده آمریکا، چین و اتریش

3-       ساختار و عملکرد نمایندگی‌های فرهنگی دیگر کشورها در ایتالیا

4-       گزارش «زندگی در قفس طلایی، تحلیلی از زندگی پیچیده مهاجران ایرانی در سوئد»

پیشکسوتان شایسته تجلیل:

کمیته علمی ضمن ارج نهادن به تجربیات و تلاش های تمام پیشکسوتان و بازنشستگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این بخش از تلاش‌های «محمود دامغانی» در تالیف و تدوین کتاب‌های سوگواره دختران خورشید و حافظان مکتب سلیمانی تقدیر به عمل آورد.

انتشار مجموعه آثار علمی و فرهنگی در حوزه روابط فرهنگی بین‌المللی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان بازوی دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بخشی از اهداف این سازمان در ارتقاء و شناخت و تبیین اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی و حاصل رصد و پایش محیط فرهنگی بین‌المللی است.

بنابر اعلام این خبر، در پایان این مراسم به پاس گرامیداشت یاد و خاطره شهید محسن فخری‌زاده از فرزند ایشان تجلیل به عمل آمد.

همچنین در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی با محوریت معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حسینیه الزهرا(س) این سازمان برپا شد.

انتهای پیام/

. .

. .

تصاویر

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.