• 1400/12/23 - 19:58
  • 814
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه آموزش و پرورش، علمی و فرهنگی بین ایران و نخجوان

در دیدار وابسته فرهنگی کشورمان و معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران، زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه آموزش و پرورش، علمی و فرهنگی بین ایران و نخجوان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوالفضل ربیعی، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با احمد محمود‌زاده، معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و حسین آقازاده، رئیس اداره همکاری‌های فرهنگی سازمان‌های بین‌المللی و مردم نهاد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نخجوان دیدار کرد.

ربیعی در سخنانی، توضیحاتی درباره فعالیت‌های نمایندگی فرهنگی و وضعیت نظام آموزشی نخجوان و محتوای کتب درسی و آموزشی ارائه داد.

محمودزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت گسترش و توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه آموزش و پرورش تأکید کرد.

وی با اعلام آمادگی برای به اشتراک گذاشتن تجربه ایران در زمینه تربیت معلم و برقراری ارتباط میان دانش آموزان و بازار کار، از طریق تشویق آنان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای، برگزاری اردوهای دانش آموزی مشترک و برگزاری دوره‌های تحصیلی غیر حضوری و ارائه مدرک تحصیلی و سایر زمینه‌های همکاری مشترک با کشور‌های همجوار و دوست خصوصا منطقه نخجوان تأکید کرد.

حسین آقازاده در این دیدار، مطرح کرد: در کمیسیون مشترک بین دو کشور موضوعات مختلف فرهنگی و هنری مطرح و پیشنهاداتی از طرف سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش سند تعاملات فرهنگی تنظیمی چهاردهمین کمیسیون مشترک بین دو کشور ایران و آذربایجان گنجانده شده که با امضای آن زمینه‌های همکاری‌های فرهنگی دوجانبه نیز افزایش می‌یابد.

در ادامه این دیدار، زمینه‌های همکاری‌های مشترک در حوزه آموزش و پرورش و علمی و فرهنگی بین ایران و نخجوان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.