• 1401/02/04 - 07:36
  • 798
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی زمینه‌های همکاری فرهنگی ایران و عراق

در دیدار رئیس اتحادیه مجالس البغدادیه و رایزن فرهنگی جمهوی اسلامی ایران در بغداد، زمینه‌های همکاری‌ فرهنگی و هنری بین دو کشور، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صادق الربیعی، رئیس اتحادیه مجالس البغدادیه ضمن حضور در رایزنی فرهنگی جمهوی اسلامی ایران در بغداد با حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا اباذاری، رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

الربیعی در سخنانی، به تشریح فعالیت‌های اتحادیه مجالس البغدادیه پرداخت و گفت: اتحادیه المجالس البغدادیه الثقافیه در سال 2010 تأسیس شده و با داشتن بیش از 20 شعبه در بغداد و شهرستان‌ها بدور از طائفه گری فعالیت می‌کند.

رئیس اتحادیه مجالس البغدادیه افزود: از مهمترین فعالیت‌های این اتحادیه، برگزاری مستمر میزگرد، سمینارها، همایش و نشست‌های فرهنگی، ادبی، هنری و ... در مناطق مختلف بغداد و شهرستان‌ها تحت نظارت نویسندگان و ادبا است.

وی ادامه داد: شاعران، نویسندگان، روزنامه نگاران و قشرهای مختلف جامعه در این مجالس به گردهم می‌آیند و در رابطه با مسائل مختلف روز جامعه به بحث و گفتگو می‌پردازند.

الربیعی مطرح کرد: این اتحادیه با یونسکو، اتحادیه نویسندگان و اتحادیه شعرای عراق و جهان عرب و دیگر مراکز علمی و فرهنگی ارتباط وسیعی دارد.

رئیس اتحادیه مجالس البغدادیه به برگزاری کلاس‌های ادبی، فرهنگی و اجتماعی جهت بررسی مسائل روز جامعه برای اقشار مختلف از طریق شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های مختلف توسط اساتید و متخصصین عضو اتحادیه، اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تمامی موضوعات مطرح شده در نشست‌های وبیناری، به صورت مکتوب در کتابی 850 صفحه‌ای تحت عنوان «ثقافتنا فی زمن الکرونا» فرهنگ ما در دوران کرونا به چاپ در آمده است.

الربیعی خواستار همکاری رایزنی فرهنگی ایران در بغداد برای اعزام هیأتی از نخبگان عراقی به ایران برای بازدید از اماکن گردشگری، چاپ نسخه‌های بیشتر «ثقافتنا فی زمن الکرونا» و دیوان شعری با عنوان (الشعر الشعبی و الثوره الحسینیه) شد.

در ادامه، عادل العرداوی، نویسنده، روزنامه نگار و تاریخ شناس عضو اتحادیه مجالس بغدادی به اماکن تاریخی، فرهنگی و گردشگری و آثار باستانی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در جهت آشنایی اقشار مختلف جامعه از قدمت تاریخی و باستانی شهرهای مختلف ایران بسیاری از صاحبان قلم در طی سفر خود به این اماکن و پس از بازگشت به عراق اقدام به مکتوب کردن مشاهدات خود می‌کنند که با حمایت از آنان و چاپ کتاب‌هایشان به صورت وسیع تر می‌توان در نشر و تبادل فرهنگی دو کشور کمک بسزایی صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اباذری نیز در سخنانی، با اشاره به تأثیر فرهنگی کتاب در جامعه و حمایت این نمایندگی از هرگونه اقدام فرهنگی، گفت: این نمایندگی برای چاپ کتاب «ثقافتنا فی زمن الکورونا» و کتاب دیوان شعر و کتاب‌های مرتبط با ایران شناسی از دیدگاه شخصیت‌های عراقی آمادگی لازم را دارد.

وی بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی و فعالیت مشترک رایزنی فرهنگی ایران و خانه فرهنگ ایران در بغداد با اتحادیه فرهنگی مجالس بغداد تأکید کرد.

انتهای پیام/ص

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.