• 1401/03/12 - 17:29
  • 763
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از مدرسه دینی جامعه محمدیه دارالعلوم راجستان

بهمنی به همراه محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو از مدرسه دینی جامعه محمدیه دارالعلوم راجستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدرضا بهمنی، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه سلسله برنامه‌های سفر خود به هند به همراه محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو از مدرسه دینی جامعه محمدیه دارالعلوم راجستان بازدید کردند.

مولانا مفتی محمد راشد قاسمی با اشاره به تحصیل بیش از 3000 هزار طلبه در مدرسه دینی جامعه محمدیه دارالعلوم راجستان، به بیان فعالیت‌های فرهنگی این مدرسه پرداخت.

بهمنی با اشاره به مشترکات موجود بین فرق اسلامی، اعتقاد به خداوند یکتا، کتاب واحد و پیامبر واحد را مبنایی جهت همدلی و همکاری برای مشارکت در پی ریزی آینده‌ای روشن جهت تحقق تمدن نوین اسلامی و حل و فصل چالش‌های مشترک خواند.

وی با اشاره به سابقه طولانی روابط فرهنگی مسلمانان ایران و هند ابراز امیدواری کرد از این تجربه مشترک برای توسعه همکاری‌های آتی بهره گیری لازم بعمل آید.

ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به منزلت علم و عالمان در اسلام یادآور شد: علم در اسلام از جنس نور بوده و خداوند نیز در قرآن کریم خود را منشأ نور سماوات والارض معرفی کرده است.

وی افزود: فهم ایرانی و هندی از اسلام نیز مبتنی بر معرفت شناسی مشترک برخاسته از معناگرایی عرفان اسلامی بوده و این امر موجب گشته تا در طول تاریخ گذشته همسویی و هم فهمی مناسبی  بین مسلمانان دو کشور شکل گیرد.

ربانی با اشاره فعالیت‌های رایزنی فرهنگی بویژه در گسترش فرهنگ قرآنی و زبان فارسی ابراز امیدواری کرد تا مدرسه دارالعلوم محمدیه بیش از گذشته بتواند در مسابقات قرآن کریم و جشنواره سعدی خوانی و زبان فارسی مشارکت کند.

وی همچنین، آمادگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو جهت حمایت از ترویج آموزش گلستان خوانی در این مدرسه و برپایی نشست‌های تقریب مذاهب اسلامی و دیگر میزگردهای مشترک با دارالعلوم را اعلام کرد.

رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو ابراز امیدواری کرد بیش از گذشته اینگونه همکاری‌ها توسعه یابد.

انتهای پیام/ص

                  

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.