• 1401/02/06 - 09:16
  • 895
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایران؛ مهمان ویژه مراسم اعتکاف دانشگاه «منهاج‌القرآن» لاهور

مراسم سالانه اعتکاف دانشگاه منهاج القرآن با آغاز دهه آخر ماه رمضان در لاهور آغاز شده است و مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور به عنوان مهمان ویژه در آن حضور یافت.

هر ساله چندین هزار نفر به مدت ۱۰ شب در دهه آخر رمضان در مراسم اعتکاف دانشگاه منهاج القرآن پاکستان شرکت می‌کنند. در آغازین ساعات بامداد ۵ اردیبهشت‌ماه، جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور میهمان ویژه این مراسم بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در آغاز برنامه قاریان معروف پاکستان آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرده و پس از آن نعت‌خوانان به نعت و ستایش پیامبر(ص) پرداختند.

سپس محمد طاهر القادری، رئیس دانشگاه منهاج القرآن که در کشور کانادا اقامت دارد به طور برخط سخنان خود را با ‌خوشامدگویی به جعفر روناس و تشکر از مسئولان منهاج القرآن به ویژه بانوان به خاطر برگزاری برنامه باشکوه اعتکاف آغاز کرد و سپس با استناد به آیات کلام‌الله مجید به تببین ابعاد و آثار تزکیه نفس پرداخت.

در ادامه خرم نواز گنداپور، مدیر ارشد منهاج‌القرآن نیز گفت: منهاج القرآن در کشورهای مختلف جهان مراکز دارد و در برخی کشورها مثل سوریه و کشورهای آفریقایی کارهای انسان‌دوستانه انجام می‌دهد.

بنابر این گزارش، مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور در حاشیه مراسم با حسن محی‌الدین قادری و حسین محی‌الدین قادری فرزندان دکتر محمد طاهرالقادری و خرم‌نواز گنداپور ناظم اعلی‌، مدیر ارشد منهاج القرآن دیدار کرد و گفت: دانشگاه منهاج القرآن وجوه علمی، اعتدال و انسان‌دوستانه اسلام را در پاکستان و کشورهایی که دارای نمایندگی بوده به خوبی نمایش گذاشته است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه و بی‌بدیل جمهوری اسلامی ایران در دنیای اسلام، برای توسعه و تعامل بیشتر پیشنهاد کرد بعد از پایان ماه ‌رمضان جلسه‌ای به اتفاق مسئولان دانشگاه منهاج‌القرآن برگزار شود تا در خصوص تشریح و تبیین تمدن نوین اسلامی و همچنین ظرفیت‌های قرآنی دو کشور بحث و گفت‌وگو شود.

لازم به ذکر است دانشگاه منهاج القرآن طی سال‌ها فعالیت موفق، به ویژه در دهه اخیر از جایگاه ویژه‌ای در سطح ملی و بین‌المللی برخوردار بوده و مجموعه مدیران آن علاقمندی خاصی به نظام جمهوری اسلامی ایران دارند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

تصاویر

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.