• 1403/12/01 - 08:38
  • 74
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هنرمند کشورمان در خوشنویسی خط معلی خوش درخشید

به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه قزاقستان و با مشارکت اداره کل همکاری‌ها و تنظیم‌گری صادرات فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایشگاه و کارگاه خوشنویسی خط معلی در دانشگاه ملی اوراسیا برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، میراث قوسوبایف رئیس دانشکده روابط بین‌الملل، گلنار بیریم‌کولایوا رئیس کرسی شرق‌شناسی و جمعی از اساتید دانشکده و دانشجویان رشته زبان فارسی و ایران‌شناسی و سایر زبان‌های دانشگاه ملی اوراسیا حضور داشتند.

میراث قوسوبایف با اشاره به پیشینه روابط دو کشور گفت: ما تعاملات بسیار خوبی را با رایزن فرهنگی ایران داریم؛ در طی یکسال گذشته برنامه‌های مختلف و متعددی در دانشگاه برگزار شده است و امروز نیز با یک برنامه فرهنگی فاخر دیگر پذیرای یکی از استادان بزرگ خوشنویسی ایران هستیم.

رئیس دانشکده روابط بین‌الملل افزود: ما تلاش می‌کنیم تا روابط‌مان در حوزه علمی و فرهنگی روزبه‌روز افزایش و توسعه یابد.

علی اکبر طالبی‌متین رایزن فرهنگی کشورمان در قزاقستان سخنان خود را با بیان اشتراکات عمیق دو کشور ایران و قزاقستان به لحاظ دینی، فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی آغاز کرد و گفت: بر ما لازم است تا از ظرفیت‌های فرهنگی، علمی و هنری دو کشور به درستی استفاده کنیم.

وی ابراز کرد: خوشبختانه طی یکسال گذشته تعاملات خوبی با دانشگاه اوراسیا داشته‌ایم؛ دوره‌های مختلف و متنوعی را در ایران برگزار کردیم و استادان متعددی از دانشگاه ملی اوراسیا از جمله در دوره تکمیلی فارابی‌شناسی و ایران‌شناسی در آن شرکت کردند؛ همینطور با برگزاری المپیاد دانشجویی زبان و ادبیات فارسی، دانشجوی حائز رتبه برتر از دانشگاه ملی اوراسیا هدیه سفر یک هفته‌ای به ایران را دریافت کرد.

محسن ابراهیمی استاد خوشنویسی خط معلی در خصوص خوشنویسی ایرانی و به ویژه خوشنویسی خط معلی، نکاتی را بیان کرد و از پیشینه این خط و هنر زیبای ایرانیان گفت.

سپس، کارگاه خوشنویسی به طور رسمی با حضور جمع بزرگی از دانشجویان و استادان برگزار شد که با استقبال شرکت کنندگان همراه بود. همچنین، پیش از برگزاری کارگاه، رئیس دانشکده و کرسی شرق‌شناسی به همراه رایزن فرهنگی ایران و استاد خوشنویس از تابلوهای نمایشگاه بازدید کردند.

تصاویر نمایشگاه خوشنویسی خط معلی 

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.