• 1403/11/27 - 10:26
  • 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نمایش دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران در اوگاندا

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران در هتل فورپوینتز کامپالا به نمایش گذاشته شد.

به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، مراسم جشنی از سوی سفارت و با مشارکت رایزنی فرهنگی کشورمان، مرکز نوآوری و فناوری ایران - اوگاندا، بیمارستان ایران - اوگاندا و دانشگاه اسلامی المصطفی(ص) در هتل فورپوینتز کامپالا برگزار شد.

در این مراسم، احمد محمد کیسوله؛ مشاور ارشد رئیس جمهور اوگاندا در امور خاورمیانه، خانم سارا ماتکه؛ وزیر مشاور دفاع، خانم جویس موریکه؛ وزیر مشاور آموزش و ورزش، تعداد زیادی از سفرا و دیپلمات‌های ارشد کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی، رؤسای دانشگاه‌ها، جمعی از اصحاب رسانه و ایرانیان مقیم اوگاندا حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم، بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف با پخش فیلم‌های کوتاه به زبان انگلیسی از طریق ویدئو پرژکتور به نمایش درآمد.

عیسی لوییمبازی کاتونگولو؛ سفیر جوانان آفریقا به عنوان مجری مراسم، توضیحات جامعی در خصوص پیروزی انقلاب اسلامی ارائه داد.

مجید صفار؛ سفیر ایران در اوگاندا، چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و امتداد آن توسط امام خامنه‌ای را به همه دوستداران و علاقه‌مندان ایران و نیز ایرانیان مقیم اوگاندا تبریک گفت.

وی با اشاره به روابط دیرینه ایران و اوگاندا اشاره کرد و آن را بر پایه همکاری و احترام متقابل، آرمان‌های مشترک جهت توسعه و پیشرفت و نیز تعمیق همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با اوگاندا در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، تجاری، کشاورزی، انرژی و انتقال فناوری دانست.

احمد محمد کیسوله؛ مشاور ارشد رئیس جمهور اوگاندا در امور خاورمیانه اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان نقطه عطفی در تاریخ کشور ایران محسوب می‌شود. این کشور با رهبری امام خمینی(ره) و رهنمودهای امام خامنه‌ای، علیرغم چالش‌ها و تحریم‌های ظالمانه، همچنان در مسیر پیشرفت قرار دارد.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران از جمله صنایع دستی، فرش ایرانی، چایخانه سنتی ایرانی و پیشرفت‌های علمی ایران برپا شد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

    

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.