• 1404/01/16 - 11:07
  • 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نمایش دستاوردهای فرهنگی ایران در زیمبابوه

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه یکی از برجسته‌ترین و پرنشاط‌ترین جشن‌ها و نمایشگاه‌های نوروزی را در این کشور برگزار کرد.

این رویداد که از ۵ تا ۷ فروردین‌ماه به مدت سه روز در محل رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد، میزبان دانش‌آموزان مدارس مختلف از حراره و سایر شهرها و هنرمندان و افراد تأثیرگذار اجتماعی از مناطق مختلف زیمبابوه بود.

در این نمایشگاه، نوروز از طریق چیدمان سفره هفت‌سین، نمایش صنایع دستی ایران، عکس‌هایی از جاذبه‌های دیدنی و دستاوردهای ایران و دیگر جلوه‌های فرهنگی معرفی و با استقبال گسترده بازدیدکنندگان مواجه شد.

حمید بختیار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور رسانه‌ها برگزار شد، نوروز را جشنی کهن و مبتنی بر طبیعت توصیف کرد که ایرانیان بیش از ۳۰۰۰ سال آن را گرامی داشته‌اند.

وی ضمن ابراز خرسندی از توسعه روابط فرهنگی بین ایران و زیمبابوه، به افزایش تعاملات و برنامه‌های تبادل فرهنگی میان دو کشور اشاره کرد.

بختیار به تشریح ابعاد گوناگون فرهنگ ایران پرداخت و موضوعاتی همچون تاریخ ایران، انقلاب اسلامی، فلسفه نوروز، فرآیند ساخت صنایع دستی، اهمیت اماکن تاریخی به‌عنوان پل‌های ارتباطی فرهنگی، نقش خانواده ایرانی و تأثیر صنایع فرهنگی در حفظ و گسترش هویت ملی را مورد بررسی قرار داد.

این نمایشگاه تأثیر عمیقی بر بازدیدکنندگان گذاشت و با استقبال چشمگیری روبه‌رو شد. دانش‌آموزان و معلمان مدرسه بین‌المللی ماکست (Makseth) تحت تأثیر این رویداد، علاقه خود را برای سفر به ایران در سال جاری ابراز کردند.

مدیر این مدرسه با تمجید از میراث غنی فرهنگی ایران اعلام کرد: دانش‌آموزان ما هر سال به یکی از کشورهای جهان سفر می‌کنند، و پس از بازدید از این نمایشگاه دریافتیم که ایران تاریخی بسیار پربار و فرهنگی غنی دارد. به همین دلیل، مدرسه ما قصد دارد برنامه سفر دانش‌آموزان به مالزی و سنگاپور را لغو کرده و به‌جای آن برای سفر به ایران برنامه‌ریزی کند.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه و جشن نوروزی با حضور کاردار موقت سفارت جمهوری اسلامی ایران و اینفلوئنسرهایی که اخیراً به ایران سفر کرده‌اند، همراه بود و توجه ویژه رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.