• 1404/01/31 - 17:59
  • 154
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست خبری نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی برگزار می‌شود

با حضور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) و اهالی رسانه، نشست خبری نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی برگزار می‌شود.

این اجلاس با هدف فراهم سازی گفتمان علمی برای دستیابی به اصول و قواعد حقوق بشر در رهیافت شرق فرهنگی، به همت دانشگاه باقرالعلوم و همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از 8 تا 12 اردیبهشت‌ماه سال جاری در تهران، قم و اصفهان برگزار خواهد شد. 
در نشست خبری این رویداد بین‌المللی که از ساعت 10 صبح روز سه شنبه 2 اردیبهشت‌ماه در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برپا می‌شود، مسوولان به سوالات خبرنگاران درباره چگونگی اجرای آن، پاسخ خواهند داد. 
اندیشه ورزی جهت ساماندهی گفتمان نوین حقوق بشر در رهیافت شرقی، بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی تمدن‌ها و ادیان برای کاستی‌های حقوق بشر کنونی و ایجاد شبکه‌های تعاملی میان اندیشه‌وران حقوق بشر به ویژه در کشورهای حوزه شرق فرهنگی، برخی از اهداف نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی است.
بنا بر اعلام مسوولان برگزاری نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی، 40 اندیشمند و فعال حوزه حقوق بشر از 22 کشور جهان در این رویداد بین المللی در کنار اساتید و صاحبنظران حقوق در داخل کشور، حضور خواهند داشت.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.