• 1403/10/15 - 09:21
  • 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فرهیختگان کراچی یاد شهید سلیمانی را گرامی داشتند

مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی برگزار شد.

مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور شخصیت‌های علمی و دانشگاهی، استادان و طلاب حوزه‌های علمیه و برخی چهره‌های سیاسی، مذهبی، هنری و رسانه‌ای پاکستان و قاریان و حافظان قرآن، شاعران برگزیده فلسطین و مؤلفان و مترجمان برتر کتاب در سالن آمفی تئاتر خانه فرهنگ ایران در کراچی برگزار شد.

سعید طالبی‌نیا مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی با تقدیر از ایثار و فداکاری‌های سردار رسید اسلام حاج قاسم سلیمانی، او را نماد آزادگی، شجاعت و عزت امت اسلامی نامید.

وی افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی حق بزرگی بر گردن امت اسلامی اعم از شیعه و سنی در ایران، عراق، سوریه، لبنان، فلسطین دارد.

طالبی‌نیا خاطرنشان کرد: اگر ایثار و فداکاری‌های حاج قاسم سلیمانی و یار باوفایش ابومهدی المهندس و سایر سرداران و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی نبود امروز اثری از مقاومت اسلامی و حتی اماکن مقدسه در عراق و شام نبود.

وی اصلی‌ترین شاخصه‌های شهید سلیمانی را اخلاص، توحید، ولایت‌مداری، مردم دوستی و خطرپذیری ایشان یاد کرد.

علامه حسن ظفر نقوی از رهبران حزب مجلس وحدت مسلمین طی سخنان کوتاهی، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به عنوان یک مکتب برای آیندگان یاد کرد و گفت: این شهدا برای ما الگو و نشان مقاومت هستند.

وی افزود: همانگونه که واقعه کربلا برای ما درس بوده و هست، زندگی حاج قاسم سلیمانی نیز برای نسل آینده درس خواهد بود.

آیت‌الله غلام عباس رئیسی از عالمان شیعه پاکستان نیز در این مراسم، گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و برگزاری این مراسمات در واقع شخصیت پرستی نیست، بلکه خداپرستی است چراکه شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی، تبلور عبودیت و خداپرستی بودند.

صابر ابومریم دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان گفت: این اقدام آمریکا برخلاف تمام حقوق و قوانین شناخته شده بین المللی صورت گرفته و محکوم است. برخلاف نیت جنایتکاران برای حذف شهید سلیمانی، اکنون نام و یاد و مکتب او تمام جهان را فراگرفته است و من خودم از مبارزان فلسطینی شنیدم که شهید سلیمانی را خیلی دوست داشتند.

وی افزود: فرماندهان جهاد فلسطین به من می‌گفتند وقتی ما دست‌مان خالی بود و در زیر ظلم و ستم و شکنجه و قتل بودیم، این شهید سلیمانی بود که دست ما را پر کرد و به ما سلاح داد و به یاری ما شتافت.

در این مراسم، پروفسور خیال آفاقی از شخصیت‌های ادبی اهل سنت ایالت سند در سخنانی با تجلیل از مجاهدت‌های شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس، به حمایت از آرمان فلسطین پرداخته و اشعار خود را در این زمینه برای حاضران قرائت کرد.

همچنین، گروه‌های سرود صبح ظهور، جامعة الزهرا(س) و دانشگاه المصطفی به اجرای برنامه خود پرداختند که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

در حاشیه این همایش شهیدانه، از برندگان مسابقات قرآنی خانه فرهنگ ایران و برگزیدگان کنگره شعری مقاومت و از مؤلفان و مترجمان و ناشران منتخب دومین کتاب سال خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران با اهدای تندس، لوح تقدیر و جوایز نقدی، قدردانی به عمل آمد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.