صدای شرق؛ «شاید ذیل پیمانهای بنیادی حقوق انسان بتوانیم حقوق بشر از منظر شرق را دنبال کنیم»
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی معتقد است با بهرهگیری از گفتمان جهانی حقوق بشر و اصول ثابت آن، ایران هم میتواند از منظر شرق فرهنگی به دفاع از مواضع و جایگاه خود در این حوزه بپردازد.

علی آذری سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه حقوق بشر لازم است به پیمانهای جهانی و فراگیر نگاهی داشته باشیم، گفت: این پیمانهای بین المللی حقوق بشری ماهیت فراگیر دارد، اما کشورها بسته به دلایل و نیازهای گوناگون و نیز با توجه به محیطی که در آن هستند همچون ایران که در منطقه خاورمیانه قرار دارد در معرض فعالیتهای تخریبی حقوق بشری قرار میگیرند.
وی با اشاره به اداره کشور توسط سه قوه افزود: مهم است که کشور بتواند در حوزههای مختلف و با نگاهی که در خاورمیانه است و نگاهی که در حوزه حقوق بشر وجود دارد، حرفی داشته باشد.
آذری تأکید کرد که لازم است چهرههای مختلف کشور همچون رئیس دستگاه قضایی و دیگران با سایر کشورها ارتباط بگیرند، همانطور که از سوی حجتالاسلام محسنی اژهای در سفر اخیرش به هانگژوی چین برای شرکت در مجمع رؤسای نظام قضایی کشورها چنین اتفاقی افتاد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهای حوزه شرق فرهنگی میتوانند با هم گفتمانی را شکل دهند، تصریح کرد: وقتی صحبت از اعلامیه حقوق بشر می کنیم در واقع حرف از یک پیمان بینالمللی جهانی است، شاید بتوانیم در قالب کمیتهای که تشکیل میدهیم ذیل پیمان جهانی و پیمانهای بنیادی حقوق انسان حقوق بشر از منظر شرق را دنبال کنیم.
نخستین اجلاس بینالمللی حقوق بشر در رهیافت شرقی به همت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با حضور 40 میهمان بینالمللی از 22 کشور از 8 تا 12 اردیبهشتماه سال جاری در تهران، قم و اصفهان برگزار میشود.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی