• 1404/02/03 - 14:56
  • 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سفره ایرانی میهمان ویژه فیلیپینی‌ها شد

همزمان با گرامیداشت ماه غذا در فیلیپین، رایزنی فرهنگی کشورمان در جشنواره غذای حلال با عنوان عید مبارک «جشن میراث اسلامی در فیلیپین و فراتر از آن» شرکت کرد.

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین به منظور اجرایی شدن یکی از مفاد برنامه مبادلات فرهنگی میان دو کشور و با هدف معرفی فرهنگ غذایی ایران و تقویت پیوندهای فرهنگی میان دو کشور، با مشارکت برخی از ایرانیان فعال در این رویداد فرهنگی حضور یافت.

این رویداد به ابتکار کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین و مشارکت تعدادی از مراکز فرهنگی سفارتخانه‌های کشورهای اسلامی مستقر در این کشور از 2 تا 5 اردیبهشت‌ماه در مرکز خرید رابینسون گالریا شهر مانیل دایر است. 

عبدالمجید ابوالقاسمی رایزن فرهنگی کشورمان در دیدار با برخی از مسئولین فرهنگی، اظهار امیدواری کرد که این فرصت منحصر به فرد، موجب آشنایی بیشتر مخاطبان با فرهنگ غذایی ایران شود.

وی افزود: ایران، کشوری با تاریخ و تمدن چند هزار ساله، همواره در زمینه‌های مختلف فرهنگی، علمی و هنری از پیشتازان بوده است. یکی از بخش‌های مهم و جالب توجه فرهنگ ایرانی، غذا و هنر آشپزی آن است.

ابوالقاسمی تأکید کرد: هر منطقه از ایران با تنوع اقلیمی و فرهنگی خود، غذاهایی منحصر به فرد و با طعم‌ها و مزه‌های خاص به دنیا معرفی کرده است. از خورش‌های خوشمزه گرفته تا کباب‌ها و دسرهای معروف، تمامی این غذاها بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی ما هستند.

رایزن فرهنگی کشورمان ادامه داد: در کنار طعم‌های لذیذ و اصالت این غذاها، نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم، رعایت اصول حلال بودن و رعایت مسائل بهداشتی در تهیه این غذاها است. در اسلام، غذا نه تنها باید از نظر طعم و مزه بی‌نظیر باشد، بلکه باید از نظر اصول دینی نیز حلال و پاک باشد. رعایت این اصول در تمام مراحل تهیه غذا، از انتخاب مواد اولیه گرفته تا طبخ و سرو آن، اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی همچنین، گفت: ما در رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین، همواره تلاش کرده‌ایم تا فرهنگ و هنر ایرانی را در عرصه‌های مختلف به مردمان خوب فیلیپین معرفی کنیم و جشنواره غذای حلال نیز یکی از این فرصت‌هاست تا با تکیه بر اصول اسلامی و رعایت استانداردهای جهانی، دستاوردهای فرهنگی خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

رایزن فرهنگی کشورمان در فیلیپین اذعان کرد: این جشنواره بستری است برای تبادل فرهنگی و نیز شناخت و ارزیابی غذاهای حلال از کشورهای مختلف، به ویژه ایران، که در آن می‌توانیم از تجربیات همدیگر بهره‌برداری کنیم.

ابوالقاسمی نیز، مطرح کرد: هدف ما از حضور در چنین جشنواره‌هایی تنها معرفی غذاهای ایرانی نیست، بلکه هدف بزرگ‌تر این است که بتوانیم به جهان نشان دهیم که غذاهای ایرانی با توجه به رعایت اصول بهداشتی و حلال بودن، می‌توانند به عنوان یک الگوی سالم و لذت‌بخش در جوامع مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.