• 1403/12/22 - 08:17
  • 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زبان فارسی در دانشگاه سیناخارین ویروت بانکوک تایلند آموزش داده شد

دوره آموزش زبان فارسی در دانشگاه سیناخارین ویروت، یکی از معتبرترین مراکز علمی و آموزشی تایلند با حضور جمعی از دانشجویان علاقه‌مند به زبان و فرهنگ فارسی به پایان رسید.

این دوره که با هدف تقویت مهارت‌های زبانی و آشنایی با فرهنگ ایرانی برنامه‌ریزی شده بود با استقبال دانشجویان همراه بوده و مورد توجه اساتید دانشگاه نیز قرار گرفته است.

دوره آموزش زبان فارسی با تأکید بر مهارت‌های چهارگانه زبان (خواندن، نوشتن، شنیدن و مکالمه) برگزار و دانشجویان را با ساختارهای دستوری، اصطلاحات رایج و شیوه نگارش فارسی آشنا و علاوه بر آموزش زبان، برنامه‌های جانبی از جمله کارگاه‌های فرهنگی، نمایش فیلم‌های ایرانی و معرفی مشاهیر ادبی و تاریخی ایران نیز در این دوره گنجانده شده بود.

یکی ازدانشجویان شرکت‌کننده در این دوره از روش‌های آموزشی و محتوای ارائه‌شده ابراز رضایت وگفت: به نظر من یادگیری زبان فارسی چالش‌برانگیز اما لذت‌بخش است و امیدوارم در آینده از این مهارت برای ارتباط با فارسی‌زبانان و مطالعه منابع فارسی استفاده کنم.

همچنین، برخی از دانشجویان این دوره به یادگیری زبان فارسی به‌عنوان فرصتی برای ادامه تحصیل در ایران یا فعالیت‌های تجاری و فرهنگی مشترک بین دو کشور نگاه می‌کردند.

مسئولان دانشگاه سیناخارین ویروت ابراز امیدواری کرده‌اند که این دوره به‌صورت مستمر ادامه یابد و حتی در آینده به سطح‌های پیشرفته‌تر گسترش یابد و یکی از مدیران دانشگاه در این خصوص گفت: ما به دنبال ایجاد پل‌های ارتباطی قوی‌تر میان دانشگاه‌های ایران و تایلند هستیم. آموزش زبان فارسی می‌تواند زمینه‌ای برای همکاری‌های گسترده‌تر علمی و فرهنگی باشد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.