خرمشاد: جایزه جهانی امام خمینی(ره) به دنبال تبیین و ترویج اهداف انقلاب اسلامی است
رئیس کمیته «مردم گرایی و خدمت به محرومان و مستضعفان» جایزه جهانی امام خمینی(ره) از استقبال داخلی و بینالمللی برای شرکت در این رویداد بینالمللی و بررسی آثاری از کشورهای مختلف خبر داد. او این جایزه را تلاش برای تبیین و ترویج هرچه بیشتر اندیشههای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی کشور و اهداف برآمده از این حرکت مردمی خواند.
محمدباقر خرمشاد، اثرگذاری جهانی انقلاب اسلامی ایران و ضرورت تقدیر از افرادی که به نوعی ادامه دهنده امام خمینی(ره) هستند را از دلایل شکلگیری این رویداد فرهنگی خواند و گفت: انقلاب اسلامی ایران به اعتراف همه متخصصان حوزه انقلاب و فعالان عرصه سیاست، یکی ازبزرگترین انقلابهای جهان است. آنچنان که با گذشت چهل و شش سال از پیروی انقلاب اسلامی در کشورمان، همچنان شاهد تداوم اثرگذاری آن در سطح منطقه و بینالملل هستیم.
رئیس کمیته «مردم گرایی و خدمت به محرومان و مستضعفان» ادامه داد: تغییراتی که با سرنگونی رژیم پهلوی در کشورمان ایجاد شد در نتیجه رهبری بزرگمردی است که دارای فضائل و توانمندیهای بسیاری بود. امام خمینی(ره) در کنار سکانداری یکی از مهمترین انقلابهای قرن، عارف، فقیهی بزرگ و همچنین سیاستمداری بزرگ بود. برهمین اساس چه در حوزه عمل و چه در حوزه نظر تعداد زیادی از اندیشمندان و رهبران بزرگ جهانی تحت تاثیر امام خمینی (ره) قرار گرفتند، آنچنان که آنان را میتوان ادامه دهنده راه ایشان دانست.
جایزهای با اهدافی بزرگ
خرمشاد با اشاره به پیشینه برپایی این جایزه گفت: حدود یک دهه قبل پیشنهاد برگزاری این جایزه با اهدافی از جمله تقدیر از دنبال کنندگان راه امام خمینی (ره) طرح شد، منتهی در مسیر اجرایی کردن آن وقفه ای طولانی ایجاد شد. خوشبختانه طی یکی دو سال گذشته اساس نامه جایزه به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و از سال قبل برنامهریزی برای برپایی آن آغاز شد.
این متولی فرهنگی ادامه داد: در بیست و یکم بهمن ماه جاری شاهد برپایی اختتامیه نخستین دوره جایزه جهانی امام خمینی(ره) با حضور شرکت کنندگانی از کشورهای مختلف خواهیم بود. این جایزه نیز همچون جوایزی که در عرصههای مختلف جهانی به نام مردان بزرگ گره خورده، حامل اهدافی است که از سوی بزرگمرد تاریخ معاصر کشورمان و همچنین انقلاب اسلامی ایران دنبال شده است.
او درباره ارزیابیاش از آثار ارسالی به دبیرخانه نخستین دوره این جایزه گفت: با اعلام عمومی فراخوان برپایی این جایزه، آثار متعددی به دبیرخانه رسیده است که بعد از بررسیهای اولیه، در 10 کمیته موضوعی طبقه بندی و بررسی شدهاند. خوشبختانه در در همه کمیتهها هم از نظر کمی و هم کیفی آثار خوب و متنوعی در دست بررسی است. در هر کمیته، در دو بخش نظری و عملی شاهد اعطای جایزه به نفرات برگزیده و شایسته تقدیر خواهیم بود.
گفتنی است که نخستین دوره جایزه جهانی امام خمینی(ره) به دبیری علمی محمود واعظمی، بیست و یکم بهمن ماه جاری با معرفی آثار برگزیده و شایسته تقدیر در 10 کمیته موضوعی به کار خود پایان میدهد.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی