• 1403/11/23 - 08:26
  • 141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایرانیان مقیم روسیه با کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش آشنا شدند

دومین کارگاه آموزشی فعالیت در فضای مجازی با عنوان «کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش» ویژه ایرانیان مقیم به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دو ساعته که با حضور جمعی از دانشجویان ایرانی رشته‌های مختلف دانشگاه‌های مسکو برپا شد، داوود دهنوی کارشناس فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن مرور مباحث جلسه اول کارگاه به مبانی کلی پیرامون هوش مصنوعی و چگونگی بهره‌گیری از آن در فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی پرداخت.

وی در این باره، انواع سیستم‌های هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار کمک‌دهنده به کاربر جهت یادگیری، استدلال، حل مسئله، تشخیص الگوها و حل مسئله را معرفی کرد و سپس به مهندسی پرامپت به عنوان نقطه شروع تعامل پژوهشگر با هوش مصنوعی اشاره داشت.

دهنوی همچنین، درباره مواردی که هوش مصنوعی در امر پژوهش می‌تواند کمک‌کننده باشد توضیحاتی ارائه کرد.

در بخش دوم این کارگاه آموزشی دو ساعته، لینک‌های استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مرتبط با امر پژوهش و یافتن نتایج صحیح و دقیق برای تحقیق اعم از استناد دهی، جستجو در منابع معتبر، ترسیم نمودارها و اشکال هندسی، گزارش‌گیری و پروپوزال‌نویسی به شرکت‌کنندگان معرفی شد.

پایان بخش این کارگاه، طرح پرسش‌هایی در مورد استفاده از ابزارها در برخی موضوعات تخصصی پژوهشی بود که توسط استاد این کارگاه پاسخ داده شد.

با توجه به استقبال دانشجویان ایرانی، دومین کارگاه آموزشی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و انجمن اسلامی دانشجویان مسکو با همکاری اداره‌کل همکاری‌های رسانه‌ای و فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.