«تدبر در قرآن انسان را به سعادت دنیوی و اخروی میرساند»- رایزن فرهنگی ایران در تایلند
در شبهای ماه رمضان، مسجد اهل سنت السلام شاهد اجتماعی از روزهداران و نمازگزاران بود و مهدی زارع بی عیب رایزن فرهنگی ایران به همراه براتی قاری ممتاز ایرانی درباره فضیلت روزهداری، عظمت قرآن کریم و روابط دیرینه ایران و تایلند سخنرانی کرد.

این مراسم با تلاوتی روحنواز از آیات کلام وحی در فضای مسجد بزرگ السلام طنینانداز شد و دلهای مؤمنان را به وجد و همگان با اشتیاق و خشوع به آیات الهی گوش فرا دادند.
زارع بی عیب در این مراسم، اظهار داشت: رمضان، ماه پاکی و تهذیب نفس که انسانها با گرسنگی و تشنگی، درد نیازمندان را لمس و روح خود را از زنگارهای مادی پاک و این ماه به منظور مهار نفس، تقویت اراده و رسیدن به کمال معنوی فرصتی است.
رایزن فرهنگی کشورمان با تأکید بر اهمیت این عبادت الهی، گفت: روزهداری، انسان را به خودشناسی نزدیک و به او میآموزد که چگونه در برابر هوسها و خواستههای زودگذر دنیوی استقامت و عبادات این ماه شریف پلی به سوی تقوا، و تقوا، کلید رستگاری انسان است.
وی به عظمت قرآن کریم پرداخت و از نقش آن در زندگی مسلمانان یاد کرد و گفت: قرآن، کلام خداوند و کتابی است که نهتنها راه درست زیستن را به ما میآموزد بلکه چراغی که در تاریکیهای دنیا، مسیر حقیقت را نشان میدهد.
زارع بی عیب افزود: قرآن، کتابی نیست که فقط برای تلاوت باشد، بلکه باید در آن تدبر کرد، به دستوراتش عمل و آن را راهنمای زندگی قرار داد. تدبر در این کتاب آسمانی، انسان را به سوی حقیقت و آرامش سوق و راه سعادت دنیا و آخرت را هموار میکند.
وی ابراز داشت: اگر قرآن را درست بشناسیم و به تعالیم آن عمل کنیم، بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی ما حل خواهد شد و این کتاب، نسخهای بینقص از سوی خالق هستی است که برای هدایت بشر نازل شده است.
رایزن فرهنگی کشورمان به روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند اشاره کرد و حضور قاری ایرانی در این مسجد مقدس را نشانهای از همزیستی مسالمتآمیز و تعاملات مثبت میان دو ملت دانست.
زارع بی عیب همچنین، گفت: ایران و تایلند، دو کشور با پیشینهای غنی در فرهنگ و تمدن و روابط دو کشور تنها اقتصادی یا سیاسی نیست، بلکه دارای ابعاد فرهنگی و دینی نیز هست. مسلمانان تایلند همواره از فرهنگ و معارف اسلامی ایران تأثیر پذیرفته که نمونه بارز آن شیخ احمد است که با تعاملات گسترده وی به تقویت همبستگی میان دو کشور انجامید.
وی خاطرنشان کرد: ارتباطات علمی و فرهنگی بین ایران و تایلند میتواند زمینهساز گسترش آگاهی دینی و تعمیق برادری اسلامی در میان مسلمانان دو کشور شود.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی