لیست اخبار صفحه :581
دیدار از مسجد آبی و دارالقرآن کریم واقع در منطقه مسلمان نشین کلان شهر مانیل

دیدار از مسجد آبی و دارالقرآن کریم واقع در منطقه مسلمان نشین کلان شهر مانیل

بدالمجید ابوالقاسمی روز پنجشنبه پنجم مرداد ماه 1402 برابر با 27 ژوئیه 2023 میلادی در معیت حجت الاسلام والمسلمین سید محمد صادق طباطبائی شیرازی روحانی اعزامی از مرکز و استاد حوزه و دانشگاه، در مسجد آبی واقع در منطقه مسلمان نشین مهارلیکا در حومه کلانشهر مانیل حضور به هم رسانده و ضمن دیدار با مدیر این مسجد و مدرسین دارالقرآن و بازدید از بخشهای مختلف مسجد با مسئولین مسجد و دست اندرکاران دارالقرآن به گفتگو و تبادل نظرپرداختند.

آغاز به کار پرتال دستنویس های ترکیه

آغاز به کار پرتال دستنویس های ترکیه

نهاد دستنویس های ترکیه (Türkiye Yazma Eserler Kurumu) اخیراً پرتال آزمایشی دستنویس های این کشور ، شامل فهرست اطلاعات حدود ششصد هزار دستنویس و تصاویر اسکن‌شده حدود چهارصد هزار اثر را در وب‌سایت خود قرار داده ا ست.

ایران و قزاقستان بر توسعه روابط فرهنگی تأکید کردند

ایران و قزاقستان بر توسعه روابط فرهنگی تأکید کردند

در جریان دیدار سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان با وزیر علوم و آموزش عالی قزاقستان، بر توجه بیشتر طرفین به جایگاه زبان فارسی و ایران‌شناسی و مقوله فرهنگ به عنوان پلی برای ارتباط بیشتر مردم دو کشور تأکید شد.

برگزاری نشست های دانش افزایی در کالج فاطمه الزهرا (س)

برگزاری نشست های دانش افزایی در کالج فاطمه الزهرا (س)

با همکاری موسسه بین المللی مطالعات اسلامی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین خدامی در روزهای 4و 5و 6 مرداد 1402 مصادف با ایام پایانی دهه اول محرم، دوره های دانش افزایی در کالج فاطمه الزهراء سلام الله علیها برای دانش آموزان و معلمان برگزار شد

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.